Att ha den finaste av kvällar.

 

Alltså. Finns det något härligare än förhösten?

Med sina prasslande löv och ljumma kvällar och den där solen som helt plötsligt är gulare och mer släpig än innan. Allt det där prasslande och gula gör mig lite knäpp; jag vill mest gå i gummistövlar och halsdukar och för stora vantar och säga vad kallt det är! och andas rök när jag skrattar. Men jag vet. Det är lite tid kvar.

Men än så länge njuter jag av det vi har nu; den släpiga solen och busens varma panna mot min kind och de där ostarna jag aldrig tycks få nog av och som vi brer på paprikakex varje kväll och säger mmmm om.

Sånt.

28 kommentarer till “Att ha den finaste av kvällar.

  1. Jag kan längta till träden byter från grönt till sin eldiga höstskrud, när det biter i näsan på väg till jobbet och att värma kalla fingrar på en kopp te efter promenad, jag gillar hösten!

  2. Exakt! Exakt så jag vill ha det! Höst och lite kallt och rök och halsdukar och nedfallna löv och iskalla nattpromenader med sådana där fina killar som gör att hela magen bara hoppas och pirrar. Ja, så vill jag ha det.

  3. Ja, visst är hösten på ingång. Det känns i luften, lite krispigare och svalare. Man ser det i träden, solen… men jag gillar det och ser fram emot en härlig höst!
    Ha en fin kväll /Liv

  4. Sensommaren och förhösten är mina favoriter, sen kommer mörven och den är inget vidare. Så jag passar på att njuta av äpplen och svamppromenader!

  5. Vilken underbar kväll vi haft! Jag satt ute på altanen en lång stund och njöt av solen. Så härligt det låter med förhöst. jag brukar säga sensommar. Kan det vara samma sak?
    Kram Anita

  6. Kan bara instämma. Just nu känns förhösten heeelt magisk. Här i Danmark har det nästan varit sommarväder idag och livet leker, weei.

    Therese

  7. Grattis till utnämningen till i årets mama …*ler…kul att både du och Petra är nominerade…

    och vackra bilder du bjuder på idag…också…;)

    Kram

    Pernilla På Piazzan

  8. Hej Emma!
    För väldigt länge sedan visade du din fina vigselring. Jag minns att den är helt amazing!! Kan du inte bjuda på lite bilder på den igen? Vart hittade du inspiration för designen på ringen? Den är så unik och så fantastiskt vacker!

    Jag blir alltid lika glad av att läsa din blogg! Så vackra blider du tar.

  9. Man glömmer inför varje år hur vackert å underbart det är med hösten, man längtar oftast efter sommaren… Men jag har nog insett att hösten är det bästa – så otroligt frisk ute och tända ljus varje kväll och inga krav på att behöva gå ut …

    ha en underbar dag 😀

  10. Vilka härliga höstbilder! Skulle det vara så fint varje dag så skulle jag till och med älska hösten, men det är det där regnruskiga som känns lite trist 🙂 Däremot finns det ju inget bättre än att kura ihop i soffan med en filt och tända ljus! Ha en fortsatt bra dag! Kram Elin

  11. Men åh, gud vad vacker bilden med bänken och lövet är!!! Ser många vackra bilder på många ställen men den var verkligen i särklass. Skulle vilja ha den som tavla på väggen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg