Att visa lite Lotta.

 

Jag lovade ju att visa lite nyheter från Lotta Jewellery! Passade på att fotografera häcken av mig i deras monter på Formex och här kan ni se vad som kommer. Jag älskar havstemat; sjöhästen och musselskalen skulle kunna få bo hos mig any time.

Ja. Det finns så mycket vackert i höst att det inte är klokt.

23 kommentarer till “Att visa lite Lotta.

  1. Musselskalen, ja tack!!
    Så mycket fint och så mycket som jag känner att jag vill ha.
    Det är farligt att titta på dina bilder…

  2. Jag fick en alldeles underbar klocka i halskedja av just denna designer i födelsedagspresent i år av den vän som känt mig längst i livet (sedan jag var två och hon var ett år). En liten, rund, halvrostig kula med urverket synligt på baksidan. Så underbart vacker, skir som livet självt i all sin enkelhet. Jag undrar om du vet att i lilla vackra Ystad, vid en sidogata till gågatan, finns en liten affär som saluför bland annat dessa smycken? Värt en titt 🙂

  3. Så snygga smycken och hennes introvideo på hemsidan är magiskt!
    Du jag är så sur att jag inte är hemma så det kan du inte ana!!!
    Kan du inte ha ett eget event för mig, det räcker om jag får träffa dig!
    Kram helena

  4. Alltså, sjöhästen.. Den får mitt hjärta att smälta. Så länge jag kan minnas har jag velat vara en sjöjungfru. Som liten badade jag i havet hela sommaren lång, mina barbiedockor hade inga ben, bara fenor, jag red på sjöhästar medan andra ville ha vanliga hästar. Nu bor jag i Finland, och förstås säljs inte dessa fantastiska smycken här.. Men jag har bestämt mig, jag kommer inte att vila förrän jag har den magiska sjöhästen runt min hals. Sjöhästen och jag, vi hör nog samman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg