Att ha fått buse-baciller.

 

Jag har fått buse-baciller.

Jag är som däckad, ligger i sängen långt in på morgonen och drömmer om flygplanskrascher och är så trött i kroppen att jag inte alls är sugen på att gå upp – men släpar mig tillslut ner till fåtöljen i vardagsrummet där jag ser ynklig ut och blir serverad frukost och får blöta bebispussar av en lockig morgonvarm som lärt sig säga maumaumaum (men bara när han är arg).

Så idag stannar jag här. I en randig fåtölj framför en hel säsong House M.D och med en påse Dumlekola under ena armen och en saluki under andra.

Inte så illa det heller.

22 kommentarer till “Att ha fått buse-baciller.

  1. Krya på Dig, Emma! Inte roligt med förkylning. Den knasiga sommaren med kallt och varmt växlande, gör att massor har förkylning just nu! Om det är någonting ditåt Du har fått?!
    Kram

  2. Så får vissa dagar se ut! Trots allt kan man ha det sämre… Men krya på dig!

    Förresten, för mig och alla andra som inte har möjlighet att komma på bloggdagen, kan man tänka sig att din föreläsning spelas in på film? Kanske Sederblads också….? Man kan ju till och med betala en slant för att få den hemladdad, eller nåt….

    Ha en toppenlördag, med eller utan baciller!
    Kramar

  3. Men åh krya på dig!! Här hemma ligger jag med ryggskott, inte det roligaste heller…
    Önskar jag kunde kommit på din fantastiska bloggdag men ”tyvärr” är jag på Kreta då. Hoppas på någon mer chans framöver =)

    Kram till dig!

  4. Har varit bortrest en vecka, utan dator! Öppnade din härliga Blogg och blev som vanligt glad. Inte för att du fått baciller, hav tröst dom försvinner snart, utan för att det är så trevligt att läsa dina rader och dina fina bilder.

  5. Va kul, inte att du fått baciller såklart, men att din lilla buse säger ”maumaumaum” när han är arg. Vi har en liten buse här hemma som oxå har börjat med det som sin ”klagosång”. Hade väl varit liiite roligare om hon sa det under gladare omständigheter, men underbart ändå såklart :).
    Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg