Att ha bilder i huvudet.

 

Det har slutat regna, efter timmar av hällregn och en natt av blåst, och hela trädgården doftar höst och får flickorna att lyfta tassarna högt, högt när de går – som små ballerinor i gräset.

Och här inne sitter jag i onepiece och har huvudet fullt av bilder. Jag ska fotografera de underbara doftljusen åt reunionhome idag och har en ganska bra hum om hur jag vill göra; jag kommer att få ta över hela köket här hemma under tiden och få klampa runt ute i trädgården ett tag för att hitta rekvisita, men jag tror att det kan bli bra. Om ljuset i köket bara är nog, vill säga. Vi får se.

Men nu startar vi den här dagen med chai, kanelbullar och rekvisitainsamling! Och sen tar vi onsdag så det bara skvätter om det, tycker jag.

19 kommentarer till “Att ha bilder i huvudet.

  1. Åh, vilket roligt jobb, att få pimpa och piffa och få till en bra stämning… Antar att du
    är kingen på det och kommer säkert bli super!
    Här kör vi slappa adidasbrallor, o´boy och franska, helt okej det med…

    Kram
    Petronella

  2. ”som små ballerinor i gräset”. Bästa beskrivningen jag läst på länge. Älskar sånt, så tack så mycket för det! Ha en härlig fotodag!
    Kram

  3. Åh spännande. Ska bli kul att se dina foton senare. Inspirerande.

    Tänkte åka på utflykt på lördag och kör då bla ReunionHomes butiken utanför Ystad. Ska bli spännande att titta in där.

    Tänkte passa på att köpa höst present till mamma och syster i form av doftljus.

  4. Lycka till. Och du! Jag har inte kunnat glömma de där riktigt snygga Jenny Grettve byxorna så nu är de på väg hem till mig. Jag gillar att du slänger upp bilder på snygga kläder och saker och var man kan få tag i dem för jag har inte tid att leta efter dem just nu!

  5. Låter som en skön kreativ dag som du kommer att klara med glans. Du har ju den där känslan i det du gör…coola du. Hoppas din höstiga onsdag blir skön….krams m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg