Att ha haft novemberdag.

 

 

Det har varit fullt ös idag. Till Lund och tillbaka, till Malmborgs och Mattons, måla måla måla, sitta på huk och klippa gardiner rakt av på känn. Ikväll blir det kyckling med grön curry och kokosmjölk så ute i köket trängs kryddor med kokosmjölksburkar och bambuskott på köksbänken och hundarna går med hög nos och sniffar efter kyckling. Och ute viner vinden och jag har äntligen valt Marrakechplatta och Petra har skickat mail och gjort mig så stolt att jag kunnat spricka. Och så är jag lite lättare, en aning, för igår var jag förbaskat modig och då måste man slå sig själv lite för bröstet och säga det var modigt av dig, Emma, bra gjort! och skåla på det i Amarone.

Jo. Så fick jag ihop en video också.

 

 

Inte så grym på att tona in och ut och sådär ännu, men strunt samma. Nu har ni nästan varit med på födelsedagen ni också. Finaste vännerna, alltså. Jag blir alldeles varm i magen.

Och det är alltså sånt här jag gör en torsdag när november har kommit.

17 kommentarer till “Att ha haft novemberdag.

  1. Ha, ha! Jag skrattar så jag håller på att ramla av stolen ;-)!!! Nelly rocks. Och Svåra Lena, ja, hon är bara svår och lite flummig för dagen. Och ni andra, vad ska man säga??

  2. Vad härligt att få känna sig modig.. Jag håller på att bearbeta mitt inre så jag också hittar tillbaka till min modighet..
    Ni hade nog väääldigt roligt på ditt ”kalas” hahaaa
    Kram Alexandra

  3. Wow, vad läckert med videon :D!

    Visst är det härligt när ett projekt är klart?!
    Man ser det i huvet först å sen irl.

    Kom just på att jag har en skvätt rött kvar, ”Down Under”, du bara
    måste testa! !

  4. Hej! Vill bara säga att om jag vill gå in på din hemsida så kommer det ett medelande om att den sidan kan vara övertagen av någon annan, att den är osäker att gå in på. Hedvig

  5. Ha ha ha, underbart.

    Dessutom har du precis gjort mig 1295 spänn fattigare på ett par blingbling skor från Stylesnob.
    Men hey, det var ju rea. Och jag kommer bli smashin hot på vinterns alla bjudningar.
    All thanks to you.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg