Att ha firat av året.

 

IMG_3589

 

Hade ni ett fint nyår?

Vi hade det så vansinnigt skönt! Det är fantastiskt roligt att få bjuda hem och göra fint och duka upp och sådär, men ibland är det skönt att få rymma iväg också. Att gömma sig i Köpenhamn ett dygn och ta det i eget tempo och få känna sig lite bortskämd. Att kunna sitta i badet på ett hotellrum och äta Oreos (oh ja, i badet) och lyssna på den bästa Spotifylistan och trumma takten med fingrarna på badkarskanten.

 

nr3

 

På kvällen gick vi ut och åt (indiskt såklart, vad annars) och jag fick en chans att pynta upp mig lite. Klänningen är en Valerie som egentligen bara hade lånats för en fotografering men som helt enkelt fick stanna kvar eftersom den är Den Ultimata Festklänningen. Jag känner mig som en glamorös discokula i den, och vem vill inte göra det liksom? Mitt första, men nog inte sista, paljettplagg.

 

IMG_3799

 

IMG_3776 copy

 

IMG_3859

 

IMG_3891

 

Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet med busen. Han är ju lite för liten än så länge för att vara ute och svira till tolvslaget – även om han själv nog inte håller med. Restauranger och hotell är livat tycker busen, och han skulle med största säkerhet kunna vara vaken på övertid och promenera runt och tända och släcka alla lampor i timmar. Men det går ju inte för sig. Så han fick nanna gott med kanin medan mamma och pappa satt i fönsterkarmen och drack skumpa och väntade på fyrverkerierna som skulle komma över hustaken – och när tolvslaget var över och raketerna lugnat ner sig bäddade vi ner oss och tittade på Netflix och gäspade.

 

IMG_3894

 

Och i morse var vi ensamma om att vara vakna i Köpenhamn trots att klockan var efter nio – och nu är vi hemma igen i ett plusgradersvarmt, disigt Malmö och kan konstatera att det var ett fasligt trevligt dygn, det där.

Nyår, alltså. Det borde komma minst två gånger per år.

 

slut

27 kommentarer till “Att ha firat av året.

  1. Det låter som om du har haft ett riktigt bra slut på det gamla och en mysig början på det nya…

    Kram från ett grått Halland! Jennie

  2. Snygging där!!!! Underbar klänning – förstår att du behöll den 😀

    Låter som en supermysig nyår!!!!

    Gott Nytt År – ser fram emot att följa dig under 2013!!!
    Kram

  3. Tjusig klänning och tjusig modell, du ser ut som en filmstjärna old-Style, läckert! Önskar er ett riktigt gott nytt år! Kramar

  4. Ni verkar ha haft en supermysig nyårsafton! Skönt att göra något lite annorlunda ibland. Jag hade också en väldigt lugn kväll tillsammans med mina tjejer och mina föräldrar. Vi får väl se vad detta året har att erbjuda….. 😉

    Kram!

      1. no he does’t have a talent 🙂 I’m always proud of him, but in this case, I sometimes cheat him and I’m talking to him; Very nice, stunning, my dear …. 🙂 I guess I would have to, send my husband to the lessons to your husband, but I have a feeling that it could have ended a beer 🙂 :)kisss

  5. Finaste Emma! Gott nytt år!

    Jag bara dog lite när jag såg dig i den klänningen så när jag lyckades lokalisera en Carol dress hos Nelly och såg att det var halva priset så var det inte så mycket att diskutera.

    Så nu är en Carol dress på väg hem till mig och jag antar att nyårslöftet då får bli mer paljetter 2013:-)

    Thanks to you!
    Och skynda fynda ni andra, fanns några kvar:-)

    Kram!

      1. Can’t wait! Alla borde ha en paljettklänning i garderoben för vem vill inte känna sig som en glamourös discokula emellanåt? :o)
        Om om jag ens är hälften så fin som du är i den kommer jag våldgästa paljettfester hela 2013 :o)
        På riktigt, du är helt stunning i den. Scout Valiant is a lucky man!

        Kram

  6. Du är så vacker Emma att jag tappar andan och förflyttas till en gammal svartvit film, du vet så där Hollywood-vackra som kvinnorna var förr i de gamla filmerna. Woawwoaw!

    För mig låter det som ni har haft det ultimata nyårsfirandet! Kärleken förslog något liknande för nästa nyår. 🙂
    Kram

  7. Høres og ser ut som en super siste dag/kveld i 2012!

    Vakker er du! Påminner meg om Audrey Hepburn på de bildene der. 🙂

    Nyt din siste julefri kveld, det gjør vi, men snart seng..

    Klem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg