Att ha de vackraste av pojkar.

 

IMG_5106

 

Och så var helgen slut.

Hur fort gick inte det?! Nyss var det ju torsdagskväll, alldeles nyss, och nu är det måndag igen och jag är sömnvimmelkantig och fryser om fingertopparna på tåget på väg till jobb. Nä. Ibland hinner jag inte med tiden.

Men det har varit en härlig helg! Den bästa. Full av kalas och god mat och hemmamys med de vackraste pojkarna i mitt liv, och sofftid med varma salukikroppar i knäet framför Pretty Little Liars (ja jag är inne på den nu, här går det undan) och promenader på knarrande snö. Och planering; för veckan som kommer blir intensiv. På torsdag åker jag till vårt Umeåkontor för att jobba tors-fre, och på lördag är det Handelsgala – så jag bestämde mig för att stanna. Ingen idé att åka hem på fredag och upp på lördag igen. Så på fredag eftermiddag, när jag inte har något bättre för mig, ska jag praoa på Creative Lounge. Jo, jo. Slå in paket och stå i kassan och gasta kan jag hjälpa till med nåt?! och sådär. Inte för att jag vet om Evelina har en aning om vad hon har gått med på, men jag förstod ju själv att jag skulle vara duktigt sällskapssjuk en fredagseftermiddag i Umeå när kollegan flugit hem, så jag mer eller mindre tvingade Evelina att säga ja (dessutom har hon vid ett svagt tillfälle lovat att jag ska få åka skoter – det ni! det är jag riktigt jäkla usel på). Men iallafall; fredag eftermiddag i butiken. Bor ni i närheten? Kom och säg hej, vetja. Det kan bli riktigt roligt.

Men nu; den här måndagen. Gasen i botten, right?

Gasen i botten.

slut

19 svar till Att ha de vackraste av pojkar.

Lämna gärna en kommentar