Att jobba med den bästa.

 

IMG_5714

IMG_5717

IMG_5700

IMG_5710

 

Ni som följer mig på Instagram vet ju att jag jobbar med Nelly nu. Igen.

Som jag har längtat! Sist var det väl runt 2009 då vi drev ett säljkontor på en smågata där vi dansade pizzadansen, bad arbetssökande måla med kritor och fäste guldfiskar av plast i taket med sytråd så att de dinglande fritt ovanför skrivborden. Det var tider, det.

Men nu är hon min igen och det behövdes såklart firas! Så jag gick lite bananas på inreda.com för att hälsa henne välkommen – och vad säger du är världens bästa som matchande anteckningsblock från Tine K, snitsiga pennor, vackra dokumentboxar från HouseDoctor och skrivskivor med svirlande mönster? Inte mycket, tyckte jag. Kan man pimpa kontoret så ska man. Och kan man säga du är världens bästa till en lockhårig, högljudd ungrare så ska man. Svårare än så är det inte.

Om hon blev glad?

 

IMG_5725

 

Såhär glad.

Ja, jag säger ju det! Världens bästa.

Och nu min igen.

 

slut

31 kommentarer till “Att jobba med den bästa.

    1. Jag är ju både egen och anställd, men här är Nelly anställd av mig på samma företag som jag själv är anställd på.

  1. Du får säga till Nelly om hon är ungrare: Nagyon Szeretlek teged!! ( Uttal: Nadjon seretlek teged)=

    ”Jag tycker jätte mycket om dig”, så blir hon lite impad över dina skills 😀

    Kram Milla

  2. Ja men åh, självklart går det inte att jobba kreativt utan fina saker omkring sig. Själv har jag massor av idéer i skallen men kan absolut inte få någon struktur på dem förrän jag skaffat nya block att skriva i. Där går datorn helt bet, även om jag älskar den vid nästan alla andra tillfällen. Ska övervinna förkylningen och ge mig ut för att skaffa block i eftermiddag.

  3. Underbart! Din blogg är fantastisk!! Men jag undrar vad du jobbar med? Vad gör du när du inte skriver din fantastiska blogg?

    Keep up the good work!

    Kram Karin

  4. Så ska det vara.
    Jobbet ska vara en del av livet som man älskar att gå till och är bland de käraste man har.
    Inget som man hatar och har ångest över, som det så ofta är.

    Lycka!

    Hälsningar
    Yohanna

  5. Fina grejer åt bästa vän och arbetskamrat. man känner sig uppskattad och det höjer arbetsprestation!!!trevligt och gulligt…

    vill tipsa dig, Emma, och alla dina läsare om en webbutik http://www.hosyvonne.se som dock säljer kläder och inte kontorstillbehör. har upptäckt denna butik av en slump då jag handlar mycket på nätet och uppskattar alla tips jag får via din och andras bloggar!!! denna butik har jag dock hittat själv och inte ångrat en enda sekund. Fantastiskt service, fina märken till 70% rabatt, gratis frakt, fria byten, blixtsnabb leverans mm. Munthe plus Simonsen, Rützou, Rosemunde, Josephine&Co mm Det finns fortfarande en del plagg att fynda. så skynda!!!/Julia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg