Att bege sig mot Umeå.

 

IMG_5749

 

IMG_5741

 

IMG_5735

 

Och så var det Umeå-dags!

Just nu sitter jag förmodligen med vd:n på flygplatsen och väntar på flyget och äter muffins och är sarkastisk (han är sarkasmernas mästare) och förhoppningsvis har jag kommit igenom säkerhetskontrollen utan att bli bredtacklad ner i marken av nån Povel Ramel-kopia i väktarkostym. Men man vet aldrig! Det är ju det som är tjusningen med förinställda inlägg. När ni läser det här kanske jag ligger utspridd som en sjöstjärna utanför gate två med nyllet platt i golvet och ett knä mellan skulderbladen och får lite sköna skjutsar av en elpistol, och så sitter ni där och tänker åh vad trevligt att Emma ska till Umeå, hoppas hon får en fin flygresa och sådär.

(Förmodligen inte så troligt då det mest säkerhetsvådliga jag har packat ner i handbagaget är två flaskor FNUG-nagellack – men som sagt; man vet ju aldrig).

Jag har fått frågan förr om huruvida jag skriver mina inlägg på mornarna eller kvällen innan; och oftast skriver jag dom på väg till jobbet när jag sitter på tåget och har fri tid. Men ska jag upp svintidigt, som idag, så skrivs dom dagen innan, som nu. När jag egentligen sitter vid köksbordet i raggsockor och äter knäckebröd så det knastrar bland tangenterna, och fantiserar om hur jag lämnar flottiga ansiktsmärken på flygplatsens golv.

Oavsett. Mot Umeå! Och trots att jag kommer ha Buselängtan så jag blir andfådd och trots att jag förmodligen kommer frysa ihjäl så ska det bli förbaskat roligt det här.

Förbaskat roligt.

 

slut

30 kommentarer till “Att bege sig mot Umeå.

  1. Tusen takk for svar! 😉

    Som jeg og mange andre sier, du skriver så fantastisk bra og man lever seg virkelig inn i set du skriver. En glede å lese og får smile båndene til å løfte seg hver gang. Takk!! 🙂

    Hoppas du slipper å ligge som en sjösjärna og dom er snälla mot dig!!

    Herlige bilder på gode busen!

    Ha en fin dag! Klem klem

  2. Hade tänkt åka hem när mitt kära Umeå får så celebert besök men här har vi hittat timmervägg i huset och fått nya planer! Hoppas skoteråkningen blir av!

  3. Hoppas och håller tummarna att du slipper sjöstjärneställningen och de där Ramelkillarna omkring dig. Tror att du kommer sköta dig alldeles utmärkt och ha det alldeles underbart däruppe!

    Kram på dig!
    Petronella

  4. Jodu, frysa kommer du nog göra (om du inte har riktigt varma kläder på dig) Men det är ju inte -28 som förra veckan i alla fall. Se det positiva, det verkar du ju bra på 🙂

  5. Ja jag HAR faktiskt funderat på detta, om du, som jag, har nån bloggrutin med schemalagd skrivtid 😉
    Fast just nu har jag tappat bort min.
    Brukade skriva inlägg påp mornarna, som NU då, men nu sittar jag ju här och fluktar istället.

    Hoppas på att du sitter på planet och inte ligger face-down på flygplatsgolvet ÄVEN om nagellack tillhör de FARLIGA substanderna att ta med sig i handbagaget 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  6. Hei. Jeg fant et bilde av kjøkkenet ditt på Pintrest og falt pladask for det. Jeg ser jo etter å ha kikket litt i bloggen din at du har et fantastisk nydelig hjem 🙂 Håper det er greit at jeg lånte bilde fra Pintrest til et innlegg på bloggen min. Jeg har selvfølgelig lenket tilbake til deg 🙂

    Håper du får en fin reise og en god dag.

    Klem fra Therese

  7. Hoppas att flygresan gick bra och att du slapp ligga platt som en sjöstjärna på golvet.

    Såg i ett tidigare inlägg att du har varit flygrädd, eller är du det fortfarande? Själv har jag gått hos både ”vanlig” psykolog för att bota flygrädsla och hos KBT snubbe men inget av det har hjälp. Jag har också varit med om konstiga behandlingsmetoder, speciellt hos den vanliga psykologen som nog inte var så vanlig utan mer konstigt tokig. Han tyckte bland annat att jag skulle titta på kraschen i filmen Alive så ofta jag kunde för då skulle rädslan minsann försvinna!!!
    Idag flyger jag med lugnande i kroppen för att jag inte ska föra över min rädsla på min barn. Har du något superduperbra knep för att komma över flygrädsla så blir nog ingen gladare än jag för tips.

    Ha en bra Umeåtripp.
    Kram Linda

    1. Vet du? Jag gick i (vettig) kbt och allt möjligt, men tillslut var det som hjälpte bara ren jävlar anamma. Jag vägrade låta något begränsa mig. Vägrade. Så då vann jag kampen, över mig själv. Och sen var det ”övning ger färdighet” och nu kan jag faktiskt flyga utan rädsla.

      Kram

      1. Det är så frustrerande att vara så himlans rädd för något som jag absolut inte vill vara rädd för. Frustrerande att jag inte kan styra över det men kanske finns det hopp om att jag kan ta tillbaka den kidnappade hjärnbiten som övertalar mig att vara så rädd att hjärtat blir som ett hårt litet opoppat popcorn och jag bara vill lägga mig ned och dö vid gaten för att jag ska slippa flyga, fast det där med att dö egentligen är det jag är så himla rädd för. Ja, den är bra konstig den där flygrädslan.

        Ha en bra helg och nästa gång jag ska ut och flyga så ska jag försöka med den där rena jävla anamman du skriver om. Vem vet, det kanske funkar även på mig. 🙂

        Kram Linda

  8. Hälsa min hemstad och hoppas Björkarnas stad bjuder på gnistrande klart och vackert januariväder!
    Du kommer med all säkerhet att få de grymt!
    Kör försiktigt! (skoter alltså)

    /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg