Att ha gjort första kvällen.

 

IMG_5773

IMG_5770

 

Och så var man i Umeå, alltså.

Efter några timmars resa landade vi tillslut, vd:n och jag, i ett gnistrande vackert vinterlandskap med strålande sol och vackra kvinnor (jo, det är säkert, det finns så vansinnigt vackra tjejer här uppe – jag känner mig som Fredman och vill mest plinga på en banjo och dedicera visor åt flickorna) och inte alls så mycket kyla som befarat.

Jag gillar det.

 

IMG_5777

IMG_5778

IMG_5783

 

Först checkade vi in på hotellet (Aveny) och gick sen för att äta lunch på det där stället som är exakt som Vapiano men utan att vara det (namn? någon?) och som Evelina & Ida introducerade mig för sist när jag var uppe för att klampa på catwalk och ha Dallashår om ni minns. Urgod mat iallafall. Och sen var jag bara tvungen att tjuvslinka inom Creative Lounge och krama Evelina och hon alone förtjänar för tusan en hel epistel! och sen besökte vi kontoret och var professionella ett litet tag och hummade i svarta stolar innan det var dags att traska tillbaka till stadskärnan i allt det där vackra vita och gnistrande.

 

IMG_5785

IMG_5786

IMG_5787

 

Sen vart det Allstar!

Herregud vad jag åt. Förrätt och sen chiliburgare med pommes (och ostsås – jag dör så gott) och sällskap med två kollegor från Umeåkontoret som mest satt lite förundrat och tittade på när jag och vd:n garvade så mycket att det liksom gurglade i munnen på oss. Vi tenderar att tycka att vi är fasligt roliga, men det är kanske inte alla som förstår exakt hur roliga vi faktisk är. Mer än vi då.

Och sen lärde jag mig att Bäverhojt är gjort av bävergäll vilket i sin tur är någon form av sekret från bävrars analsäckar – och bara det är ju kunskap som räcker långt kan man tycka. Och så garvade vi läppen av oss lite till, promenerade till Hemmakväll för att köpa cirka ett kilo godis i hink, återvände till hotellet för att sitta i baren och lyssna på en trubadur som sjöng samtliga tryckarlåtar från -94 för att slutligen Skype-ringa vice vd:n och garva lite till. Och idag vankas det date med den här damen innan det är dags att halka bort till Creative Lounge och praoa.

Underbara Umeå.

Det kommer bli fina dagar, det här.

 

slut

29 svar till Att ha gjort första kvällen.

Lämna gärna en kommentar