Att vara i Oslo.

 

IMG_6454

IMG_6481

IMG_6487halsduk/hunky, tröja/lauren moshi (gåva) och byxor/mango

 

Vilken modemässa det var igår!

Herregud. Man vart helt snurrig i huvudet när man kom hem. Men det får jag berätta om lite senare för nu är jag i Oslo minsann och har checkat in med Nelly på Scandic Vulkan och ska alldeles strax ner på bloggeventet som Prinsessan fixat – och jag har inte ens fattat att jag är här. Imorgon ska jag fotografera för ChillNorway och det är såklart overkligt i sig, men bara det att vara i Oslo känns helskumt. Som om jag inte fattade att jag reste i morse. Och huxflux igår kom vi på att äsch, Nelly ska jag ta med såklart! så nu har vi haft världens bästa tillsammanstid på resan hit och det är så obeskrivligt roligt att ha henne med.

Men sen, när jag kommer hem, ska jag bannemig stanna hemma ett låååångt tag. Det känns i själen och hjärtat och i hemmakroppen att vara på annan plats, jag är så hemmabunden i mig själv. Fast – fotografera chillnorway!

Ja. Roligt är bara förnamnet.

 

slut

15 kommentarer till “Att vara i Oslo.

  1. Åh jag hittade just hit från Prinsessans blogg, så kul med en ny fin mammablogg 🙂

  2. Njut nu när du är borta och njut sedan när du är hemma. Se till att du blir hemma läänge sedan, som du skrev, så du inte åker bort med känslan av att du borde vara hemma, för då förstör det känslan av att kunna njuta till max av resa och uppdrag.

    Men som sagt: Njut nu och fota friskt!

  3. Ja, det finns väl någon sanning i det gamla ordspråket.. Borta bra men hemma bäst!
    Ska dock bli superkul att se dina bilder sen! OCH du, det är ju rätt mysigt att längta efter sina kära oxå:)
    Njut nu och ha det super!!!
    Kram /A i Östersund

  4. Jupp jupp, vilket dygn du haft <3

    Hur mysigt som helst att träffa dig din glada & positiva lilla prick :)) & Nelly da… Hon stal en liten bit av mitt hjärta med att bara vara en super glad Nelly.

    Kram från hon som vips var hemma igen avsminkad & långt ifrån allt skratt på Vulkan idag, vilket gäng <3

  5. Åh, har aldrig hört om dem, men det låter kul! Och dina äventyr med Nelly verkar alltid vara urspännande och helgalet tokigroliga! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg