Att ha gjort lite nytta.

 

IMG_8180

 

IMG_8182

 

Hela helgen har jag försökt ladda för idag. Städdagen.

Det är ju för jävla trist att städa tycker jag. Inte det där dammsugandet och moppandet och torkandet, utan det där sorterandet och plockandet och slängandet. Blä. Så tråkigt att det växer mossa på mig bara jag tänker på det. Men! Nu är det iallafall gjort. Garderoben sorterad, Busens garderob sorterad (herregud, alla dessa små kläder man bara inte förstår att han nånsin kunnat haft på sig), skorna uppradade, skåpen rensade och en shitload av lakan tvättade och till och med fönsterkarmarna har fått sig en omgång med Maison Belle-mumma. Jodå. Nu är det gjort.

Och som vanligt är det en lättnad efteråt. Och så är det ju fasligt härligt att det är söndag så att man kan få gå runt som ni ser på bilderna med kakaduahår, skönaste mjukisbyxorna, duntossor och inte ett spår av smink i fejjan och svära över hur tråkigt det är att sortera.

Ja. Men nu är det bannemig gjort.

 

slut

26 kommentarer till “Att ha gjort lite nytta.

  1. Ja, fy vad tråkigt!! Men oj så skönt när det är gjort 😀 Jag älskar mjukisar och dina ser underbara ut! ChillNorway?

    Ha en avkopplande söndagskväll – det förtjänar man efter rens- och städdag 🙂
    Kram

  2. Jag har haft samma typ av dag. Att plocka är rätt ok men jag avskyr att stryka. En hel hög som bara väntar på att tas tag i. Usch!!!!

    Men 1/3 del är gjord och det känns som jag gjort mitt idag 🙂

    Kram Linda

  3. Jag är precis tvärtom. Sortera, organisera, tänka ut platser för saker och framförallt kategorier av saker. Mjau! Däremot dammsuga, moppa, torka, knypa utefter listerna, fy farao! Funderar dock på att köpa maison belle, luktar de så gott som det står på hemsidan? För en doftoholic kanske det kunde vara motivation…

  4. Så tråkigt att städa men alltid lika jäkla skönt efteråt. Jag har ägnat mig åt ngt liknande här hemma i dag och nu sitter jag bara här i soffan och slappar. Dina mjukisar ser grymt sköna ut.

    Kram

  5. Bra jobbat! Nu är det bara att njuta av resultatet.

    Å vad jag känner igen mig i din beskrivning. Sedan vi städade bort julen har jag skjutit upp att röja och sortera i lådan med julsaker. Det är nödvändigt att göra eftersom lådan inte går att stänga. Men fick precis en anledning/blev motiverad att ta tag i det. Anmälde mig till att ha ett loppisbord kommande lördag.

  6. @sofia: Maison belle ÄR verkligen fantastiska! Ibland bara maste jag städa litegrann sadär bara för att det luktar sa gott…. Naja, kanske inte, men det gör det hela väldigt mycket roligare, jag lovar!

    1. Åhhhh det hade hjälpt motivationen på traven kan jag lova-stäääädmotivationen asså 😉
      Är det någon som vet om de säljs i någon affär i Malmö-området???
      ( får värsta migränen av ’ fel’ dofter så tyvärr kan jag inte bara ’klicka’ hem den första ggn utan måste sticka ner snoken i flaskan först ;))
      Kram
      Mia

  7. Visst är det härligt att ha det gjort, men att komma över den där tröskeln och faktiskt göra det, det är stört omöjligt ibland, eller rättare sagt oftast. 😉

  8. Tjoho-känsla på att få sånt där gjort! Puuh jag har mitt kvar.. MÅSTE ta en sån dag snarast. Få ordning på papper och doningar.. Nu blev jag iallafall lite inspirerad till det;)
    Idag var mer en sån dag då jag plockar bort två saker och fem barn plockar fram två saker var;) Haha tur man inte bor i ett museum. Men resning ser jag fram emot. Ha en fin vecka! Kramis 🙂

  9. Haha ja du jag kan inte annat än hålla med… så jädrans tråkigt men sååå gött när det är gjort =) Kram på dig min sköna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg