Att ha hallen färdig.

 

IMG_9397

IMG_9417

IMG_9414

IMG_9399

IMG_9393

IMG_9380 IMG_9374

IMG_9372

IMG_9366

IMG_9364

IMG_9360

IMG_9356

IMG_9348

IMG_9422

 

Ja har har ni hela hallen.

Det är inte riktigt, riktigt färdigt – men 99%. Det ska upp två tavlor och en taklampa till, det ska jag försöka hinna med i helgen, och så ska stolen som står mitt i rummet såklart inte stå där. Den hade jag bara att kräla på när jag skulle sätta upp de hängande lamporna och sen flyttade jag bara inte på den innan kameran slets fram. Men ja, förutom tavlorna och lampan (och en stol som kommer stå där trunken står) så är den faktiskt äntligen färdig. Och vi har fått ett rum till i huset, inte bara ett område man går igenom.

Det är så vansinnigt roligt att se det växa fram.

stjarna

Hängande lampor/fått av Tindy, matta/ikea, turkos byrå/baazar, keramikhäst/baazar, trunk/tine k, kuddar/soulofmaia och inreda.com, spegel/ikea, låtsasböcker/inreda.com, lampa/tine k, trofé/blocket, fågelbur & prydnadsägg/modesto, tapet/ferm, vit karmstol/auktionsfynd jag målat och klätt om, skåp ovanför stol/fått av Tindy, liten balipläd/present från reunionhome, matsalsstol/auktionsfynd jag målat

 

slut

83 kommentarer till “Att ha hallen färdig.

  1. Åh vad kul att se min favvotapet hos dig. Här tvekar vi om den ska i vår övre hall eller i ett annat rum. Så svårt men älskar tapeten!

  2. Men hallå så snyggt!!! Det hade varit så himla kul att se hur ert hus ser ut, bara för att sätta ihop alla ”delarna”. Känns som om jag bara hade gått runt och ooo:at och aaa:at hela tiden!

    En eloge till målaren som gjorde ett ruskigt bra jobb och som kom så där snabbt och bra också!
    Kram

    1. Ha ha ha jag orkar inte ha så städat i alla rum samtidigt att jag skulle göra en helfotografering 😉 Men om du tittar under kategorin ”Huset” till höger så ser du alla rum.

      Kram

  3. Fin tapet och den turkosa byrån var riktigt lovley. Hästen i fönstret med!
    Vad duktig du är! 🙂

  4. Såå fint! Nu drar det lite i ”avundsjuksnerven”, du är fantastiskt duktig på att skapa och inreda personligt och vackert! Heja, heja!!

    /Jenny

  5. Supernajs! Jag ska göra om vår hall under min föräldraledighet. Jag tycker entréhallen är viktig. Det är ju den första man ser i ett hus och vissa ser bara den delen av huset. Hallen är första intrycket.

  6. Ja det blev ju KALAS-bra det där.
    Inte alls min stil, men jag kan med att tycka om saker faktiskt som INTE är min stil 😉

    Något som jag däremot är FRUKTANSVÄRT avis på är förmågan att passa ihop olika saker med olika stilar som inte verkar passa ihop, men när de kommer ihopa så bildar de nån form av harmoni.
    Som den vita stolen där med tygstycket på som inte alls är kompisar men som ändå blir så fint där tillsammans.

    Det kan INTE jag.
    Det kan du.

    Skicka hit en bit tack 😉

    Hälsningar och ett stort GRATTIS till nya hallen
    Yohanna

  7. Så himla snyggt! Du verkar inte ha några hundbäddar då dina hundar gillar att ligga i möblerna. Men om du hade en hundbädd, hur skulle den ha sett ut? Biabäddarna jag har förstör hela intrycket….
    Bästa bloggen Emma! Kram

      1. DogArtist har ju suuuupervackra, men de är dyra. Skulle jag ha en hundsäng som inte kostade skjortan så hade jag byggt den själv 🙂 Något i stil med sängen vi byggde åt oss själva, och sen skulle jag sy dynan i nåt snyggt och skönt tyg.

        Kram

        1. Åååh så fiiiina! Helt i min smak, namnet memorerat till framtiden. Jag får nog ta ditt förslag och försöka bygga en egen så länge! Tack så mycket för svaret 🙂

  8. Så snyggt och personligt. Älskar färgerna och detaljerna. Tapeten, lamporna och skåpet superfint kombinerat!!! Vad duktig du är!

    Ha det gott! Jane 🙂

  9. Åhh vad fint! De där vita hängande lamporna som du fått av Tindy var verkligen fina. Vart är de köpta?

  10. Jättefint! Lite lustigt att se att det blivit trendigt med horn, jag som är uppvuxen i en släkt där många var jägare och hade både älghorn och råbockshorn på väggarna tycker ju det är lite knas att se att det nu är modernt 😛

    1. Samma här. Mamma är ju jägare så jag har alltid haft troféer omkring mig. Bara kul att det syns mer tycker jag!

  11. Så otroligt fint och välkomnande! Kan dock inte låta bli att undra var alla vantar, skor, ryggsäckar, cykelhjälmar, paraplyer […] gömmer sig?

    1. I den andra hallen 🙂 vi har två ingångar. Där finns det krokar, skoförvaring och ett skåp som sväljer resten 🙂

  12. Ååååå….neeejjjjj vad fint!!!!! 🙂 I andra rummet , jag se marrakech kakel,var köpte du dem??(tack för svaret)

  13. Vilken underbar hall! Älskar tapeten, vart kan jag slänga upp den var det första jag tänkte…..hhhmmmmm får nog köpa större hus med fler rum;-)
    Ha en fin helg!
    Mariah

  14. Så fantastiskt fint, Emma! Tapeten har jag också sneglat på, men i grått eller gammelrosa (eller vad nu den färgen heter!). Men herreminje, grön är ju också jättefin!
    Jag sneglar också på tapeterna från ”Swedish designers”, Boråstapeter. Mycket fint där också!

  15. Ooooooo jestas va fiiiiiint!!! Älskar IGEN allt va jag ser!!! Super fint!! Hur kan nån va sådär bra att inreda?!?! 🙂

    Ha en jätte fin lördag! 🙂

  16. Det är mycket mycket sällan jag kunde tänka mig att göra en rakt av copycat, men detta var bara det snyggaste jag sett!! Lagom av allt & som en liten låda med söta macarones <3

    Mmmmmm lägger på minnet till vi flyttar 😉

    Njut Lördagen

    1. Ha ha finns inget av detta han når upp till 🙂 Mer än kuddarna på trunken kanske men de är inte så spännande.

  17. Håller med alla. Jättefint! Men jag hittar inte vad tapeten heter… Namn, märke..? Tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg