Att ha lite barnrumsinspiration.

 

IMG_4104

IMG_4120

IMG_4116

IMG_4125

 

Visst är det fantastiskt roligt med barnrum?!

Busens gjorde vi ju klart sisådär fem månader innan han föddes, eftersom jag är en smått neurotisk kvinna som anser att allt som kan göras i tid bör göras – vilket kanske inte riktigt alltid är så lätt för mjukt suckande äkta män att förstå. Men iallafall – klart blev det och man tyckte att det var skitfräsigt, men ju äldre han blir desto roligare blir det att addera. Både med saker han faktiskt använder, men också med det där som bara är vackert.

Byrån i hans rum är nog favoriten tror jag. Den hittade vi på auktion och på den trängs en lampa jag hittade på utförsäljning i stan, silverkaninen från Krabat (som man antingen älskar eller tycker av vansinnigt otäck), Alice-i-undelandet-kaninen vi hittade på Lantz Möbler, en underbar robotsamling som Tindy fyller på med jämna mellanrum och så det senaste tillskottet – en plåtskylt härifrån som påminner honom varje dag om att han är älskad (eller ja, ska man vara petig så lär den väl inte påminna honom om det förrän han kan läsa och förstå engelska vilket väl lär bli sisådär år 2024 – men det är tanken som räknas och fram tills dess är den iallafall vacker) och bilder från ultraljuden när han var en liten Böna som låg där inne och gapade efter vatten.

Det är för väl att jag har en ettochetthalvtåring, så jag kan samla robotar, kaniner och plåtskyltar utan att hamna på Kanal 5 i nån slags hamstringsprogram och prata i motljus med förvrängd röst.

 

stjarna

Och ni vill kanske veta vem som vann By Billgren-tävlingen? Det blev Ingela, Åsa och Anna. Grattis! Ni har mail.

 

slut

14 kommentarer till “Att ha lite barnrumsinspiration.

  1. Gillar också de däringa robotarna! Kan tipsa om en sida, the boo and the boy, visar jättefina barnrum…. Men den har du säkert redan kollat in :)!

  2. Meeeen!! Först tänkte jag, oj så många Ingela finns ju inte, kan det vara jag? Sen attans eftersom jag inte fått mail. Men där i skräpost (förlåt 😉 fanns ju mailet-, tjohooo! Jag vaaaann! Jag vinner ju aldrig nåt annars! Inte sen jag vann en fågelholk när jag var liten. Såååå glad! 🙂

  3. Hej fina Emma!
    Jag måste ha akut hjälp, till något oerhört viktigt!
    Jag ska beställa doftpinnar från AgnesAmelia, och jag undrar så om jag ska ta doften värmande chai som du tipsar om eller om jag ska ta nytvättat direkt från linan…Jag har ingen aning om hur det doftar, ska jag kanske ta båda och ställa i olika rum?
    Kram och tack för att du finns!

    1. Ååååå det är ju så himla beroende på vad du gillar :/ men om du tycker om varma, lite söta dofter är chai underbar!

  4. Ha ha känner preeeeciiiis igen mig. Min lilla tjejs rum var piffat och klart innan hon ens hade lämnat BB.. Typ. Nu har vi fått en liten gosse och har Inget rum åt honom än.. GAH… Förstår du stressen?!!
    Well, planera och drömma och INSPIRERAS kan man ju göra ändå:) (och samla på sig grejor)
    Blir nog till att dela av vårt sovrum i sommar. Gillar verkligen Leos rum. Tack för finfin inspiratipn!
    KRAM/A

  5. TACK!! Sitter här nyfrissad o stajlad men som gräsänka… Så läser jag att någon jä..la Åsa vunnit… Men det var ju JAG!! Hur kan DITT mail hamna i skräpposten 🙁 Så igen tusen tack!! Glad Påsk o karm från Åsa i Småland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg