Att ta det via Instagram.

 

IMG_2651

 

Nu är ni ju så många som har köpt smycken ur Emmas Edition-kollektionen att jag kände att jag vill ge tillbaka. För ni har ju redan gett bara genom att handla; 50 kr för varje armband direkt till Roks och 80 kr för varje halsband.

Och eftersom många av er har Instagram och jag gärna vill sprida Roks så mycket som möjligt tänkte jag starta en liten Instagramtävling. Så ta en bild och ladda upp den på Instagram och tagga bilden med #jagstodjerroks så är du under tre veckor med och tävlar om finfina priser. Bilden? Det kan vara vad som helst som har med smycket att göra; ni själva som bär det, en outfitbild, eller (som jag) när ni pyntat ert husdjur med det. Ni får vara precis så kreativa ni vill, och ladda upp precis hur många bilder ni vill.

Tävlingen pågår till och med vecka 27 och vinnarna dras varje söndag. Två stycken är ni som har chansen att kamma hem priser varje vecka.

Och priset?

På söndag är det Creative Lounge som står för vinsten; då börjar vi med att två stycken vinner de.FINe-smycken värda 500 kr vardera. Ni kan kan se hela de.FINe-sortimentet här (och Emmas Edition hittar ni här).

Lycka till!

 

Ps. Missa heller inte chansen att vinna precis vilken Spanx du vill! Det är ju dyra rackare, det där. Den tävlingen pågår här.

 

slut

 

1 kommentar till “Att ta det via Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg