Att ha firat midsommar, del 2.

 

IMG_5426

 

Det var alltså här vi var. Hemma hos Fuffe.

I det gula huset med sina sidobyggnader, i slutet utav en allé och med milsvid utsikt över ängarna. Det går inte att komma hit och inte bli hänförd – allt är så förbenat vackert och orört på något vis. Och liksom sprinklat med den där lugna värmen som bara Fuffe har och som är anledningen till att man tycker om honom så himla mycket.

 

IMG_5511

 

IMG_5469

 

ms

 

IMG_5544

 

IMG_5551

 

IMG_5673

 

Och Busen tyckte detsamma.

Spatserade omkring med Kanin i näven och ägde stället, sprang med trummande ben över gräset och fann sig lika naturligt i Fuffes famn som hos någon han träffat mängder förut – de två skrattade och lekte med en blinkande boll och slet i Fuffes glasögon.

Mammahjärtat?

Jo. Det svämmade över.

 

IMG_5940

 

IMG_5936

 

IMG_5756

 

IMG_5662

 

IMG_5715

 

sm2

 

IMG_5561

 

Vi satt i gräset och åt flera omgångar mat. Först var det buffé med sill och potatis och gud vet allt, sen efter lekarna vankades det grillad lax med kryddsmör och allt var sådär gott som det bara blir med närproducerade råvaror och omsorg. Fuffe grillade och vi andra åt och bortsett från en kvarts spöregn precis innan femkampen fick vi strålande sol och värme och sommarSverige från sin absolut bästa sida.

Och sen var det dags för lite action!

Tyckte Nelly iallafall. Och jag var inte sen att hänga på.

 

IMG_5816
IMG_5868 IMG_5906 IMG_5918

 

Så då blev det terrängkörning på de stora markerna, och jag rattade en fyrhjuling för första gången i mitt liv och tjöt av skratt när Nelly fått en privatlektion av Eva och kunde skjutsa runt mig på en snitslad bana i väldigt modest tempo.

Och så lyckades jag övertala Fuffe om att få transportera runt honom ett litet tag han också, men nån fyrhjuling gick han inte på utan jag fick nöja mig med att puttra runt honom i en golfbil.

Inte illa det heller.

 

IMG_5744 IMG_5701 IMG_5634 IMG_5954 IMG_5952 IMG_5814

 

Och så blev det kväll och vi satt ute vid poolen insvepta i ponchos (min från Davida bor jag i) och åt tårta och pratade bloggar och såg månen ta sig plats på himlen, innan det var dags att packa in sig i bilen igen, krama alla farväl och åka hem.

Det var den bästa midsommar jag kunde bett om.

 

slut

19 kommentarer till “Att ha firat midsommar, del 2.

  1. Busen! världens goaste unge! han är så störtskön alltså. Jag blir så glad varje gång jag ser han!!!!! Kram

  2. Vilken midsommar alltså! Låter alldeles…underbart…makalös t fina bilder som alltid.Och busen sen ..sicken cool buse!

  3. Ni ser också ut att ha haft en underbar midsommar. Så härligt när vi får en sådan afton med fint väder. Det blir liksom mer på riktigt då.

    Kram Linda

  4. Å for en vidunderlig dag! Hvilke herlige mennesker du har i livet ditt. Jeg blir alltid like glad når jeg ser bilder av Nelly. Hun er så søt!!! Og smilet hennes går jo bare rett inn i hjertet. Herlig!
    Ha en deilig Søndag. Klem!

  5. Vilka härliga bilder. Slås alltid av hur mysiga människor du omger dig av. Vilken lycka med ett sådant bullrigt, varmt gäng omkring sig.

  6. Jamen vilken härlig midsommar det blev! Ni verkar ha haft det underbart, det hade jag också. Vädret var ju såå fint – hela dagen och kvällen! Det är man minsann inte bortskämd med….
    Kram!

  7. Du berättade om dina vänner för en tid sedan men den jag undrar över är denna Fuffe ?
    Varför firar du och dina tjejkompisar midsommar med en medelålders man?

    1. Fuffe har kommit att bli en riktigt god vän till både familjen och till mina vänner (har man hängt med ett tag har man fått ”träffa” honom flera gånger via bloggen). Han är en fantastisk människa. Och det var inte bara jag och mina tjejkompisar som firade med ”en medelålders man” ha ha, vi var drygt 60 personer från barn till tonåringar till medelålders till pensionärer. Ålder spelar mindre roll tycker jag, bara man omger sig med människor som vill en väl.

  8. Hej vill tacka för en jättebra sida. Önskar bara att storleken på texten var större.
    Jättesvårt att läsa på mobilen.

  9. Hej! Vilken fin blogg du har 🙂 våra bästa vänner hade bröllopsfest på den gården förra sommaren. Kan bara instämma att miljön och vyerna är fantastiska där omgärdat av vackra Österlen 🙂 soliga hälsningar från småland

  10. Hej! Vilken fin blogg du har 🙂 Våra bästa vänner hade bröllopsfest där förra sommaren på den gården, så jag kan bara instämma hur fantastiskt vackert där är omgivet av vackra Österlen.

    Soliga hälsningar från småland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg