Att vara så kär i PB Home.

 

pb
Jag har en rejäl hat-kärlek till PB Home.

Kärlek på grund av att allting de har får mig att hålla andan en liten stund; jag kan sitta länge inne på sidan och bläddra i katalogerna och bli inspirerad så jag dör. Och hatet? Nja, kanske inte hat. Men en viss frustration över att jag vill typ tömma hela huset och möblera det enbart med PB-stuff, alternativt öppna en inredningsbutik i en vitmålad lada på landet och enbart köpa in PB Home. PB Home och doftljus och hundvalpar skulle jag ha till salu, och en och annan vädurskanin. Och diamanter, kanske.

Åh.

Men iallafall.

Kvällens inspirationstips? Kika in här och förbered er på förälskelse.

Vojne.

 

slut

15 kommentarer till “Att vara så kär i PB Home.

  1. Ja de vet det där med att köpa in snygga och rätt grejer ägarna pb . hom eoch vintag´e by fee, allt är underbart i deras kollektioner 🙂

    Ha en fin kväll.
    Pernilla

  2. Hallå. Jag kommer att köpa valpar hos dig. Blir det saluki eller blir det alla möjliga valpar? Äh, jag tar ett knippe valpar. Å så ett doftljus och ett coffee table.

  3. Jag bor oxå alldeles bredvid showroomet/butiken.
    Livsfarligt på torsdagar när de har öppet outlet-
    lagret. Förra veckan hade de 30% på allt, helt
    galet!
    Kram

  4. Ajjemän! Bor oxå nära butiken/showroomet…. varje torsdag då det är outlet får maken gömma min plånbok annars slutar månaden med soppa gjord på spik; ) Butiken i Trollhättan ligger i en gammal industribyggnad… så otroligt charmigt! Så du, köp en fabrik å inred istället! Kram från ”fast i pb-träsket”;-)

  5. Oj nej va mycket fint d har! Vilka möbler alltså! ojojoj, vill ha allt d säljer! O dixie-cabinetten som d har har jag alltid drömt om! Ha en fin torsdag! 🙂

  6. Jag förstår dig, har bytt ut nästan hela min inredning till PB Home. Huset slukar en del möbler så det har blivit bla 4 skåp stoppade stolar matsalbord, köksbord, soffbord månbord, sammetstäcke kuddar ljusstakar mm. Problemet är att det alltid kommer in nya snygga saker. Pia och Ben är verkligen duktiga på att ta fram fina kollektioner. Sen blandar man ju med annat gammalt och nytt så det blir ju lite mer intressant inredning än att bara ta från Tine K och övriga som har ett så begränsat sortiment så att alla har (läs de flesta bloggare) samma inredning. När jag är på dåligt humör åker jag bara till en av PB Home butik och glider runt och tittar på fina saker, lyssnar på deras lounge music och luktar på deras ljus. Det har gått så långt att jag har byggt upp en minivärld av PB home hemma med music och doftljus, haha….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg