Att säga godmorgon från Västkusten.

 

AT2B2728

 
 

Nu är vi här.

Bland de mattgråa klipporna och det lugnare tempot och den där luften som gör att man sover länge och djupt och vaknar med kuddskrynklor i ansiktet.

Och hos pappa; som doftar svagt av tång och har en famn som får plats med alla, och som jag kan höra leka med Busen en våning upp.

Däääääär! tjuter Busen förtjust. Bååååt!

Och pappa mullrar mjukt till svar.

 
 

AT2B2741

 

AT2B2780

 

AT2B2756

 

AT2B2786

 

AT2B2752

 

AT2B2777

 
 

Så jag säger godmorgon från Västkusten;

från måsar och svag sol och en mullrande pappa,

från ett hjärta som fått tömma sig lite igår över svampstuvning, skaldjurssoppa och hummer medan vinden knackade på utanför och flaggstångens linor piskade mot träet.

Det är så skönt att ha någonstans, som inte är ens hem,

men där man likväl är hemma.

 

 

kimono | spell    armband med sten | lite kalabalik
lakan | ewa i walla    armband med hamsa | dogeared
vitt läderarmband | gåva från Helle

 

slut

 

20 kommentarer till “Att säga godmorgon från Västkusten.

  1. Du skriver så vackert och tänkvärt… ”Det är så skönt att ha någonstans, som inte är ens hem,
    men där man likväl är hemma”. Det är nog det vackraste jag läst på länge. Den kommer jag att bära med mig idag <3. Tack.

  2. Meeen, jag får tårar i ögonen och ryser till när jag ser bilderna på en så otroligt vacker och fin människa <3 Du är liksom mer än en utseendemässigt fin person, du är en vacker själ som släpper in oss i ditt liv och låter oss dela både sorg och glädje på det bästa av sätt. Jag är säkert gammal nog för att vara din mamma men ibland är ålder inget att fästa sig vid, jag tittar in hos dig varje dag och du känns som en av mina bättre vänner… Fast vi aldrig setts. Fast du inte vet att jag finns. Så skrattar jag och gråter med dig, för ditt liv är ju precis som mitt och alla andras. Men du har gåvan och styrkan att dela ditt med oss – för det är jag dig evigt tacksam! Jag önskar dig allt gott i livet, mycket kärlek och lycka har du redan med dina fina gossar 🙂 Var rädda om varandra <3
    Kram kram kram från
    Karin

  3. SNYGGT HÂR, SNYGGA NAGLAR, snygg man, men Busen har fortfarande bajsbjöjor…..egendomligt !

  4. Västkusten låter som ett underbart ställe för er att få ladda lite batterier på. Och så vacker du är i din kimono och ditt röda hår och dina armband och med en tekopp i hand. Kramar

  5. Japp, västkusten e grejer de! Skulle aldrig få mig för att flytta härifrån (skulle väl va till Karlskrona då som också fastnat i mitt hjärta…).
    Vad härligt för dig/er att ha en sån pappa/morfar att komma till. Och, nä, de verkar inte konstigt att du får mycket kärlek, för du verkar ge mycket kärlek med.
    Nu ska jag sticka ner till stranden i höstrusket och springa en sväng (= batteriladdning för mig). Njut av västkusten, pappan och familjen nu och kram på dig!

  6. Ååå älsklingsluggen! Du är så vacker i lugg att jag går åt! Ta hand om dig. Det finns en ljus framtid med nya löften om kärlek och glädje. Hjärtan som pickar och rusar. Hyacinter som blommar och bröd som doftar. Att få älska och bli älskad är allt som spelar någon roll. All lycka till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg