Att gnugga sömnen ur ögonen.

 
AT2B1735
 
 

Det är måndag och jag är hemma, knappt vaken, och försöker komma ihåg vad det nu är jag brukar göra när jag ska iväg och jobba.

Men framförallt så dröjer jag mig kvar lite på hotellet, vid bilder av mina två på väg ner genom en skymning för att låta Buse ta sitt sista bad för kvällen.

En liten tomte med sin hand i pappas stora.

 
 

AT2B1764

 

AT2B1747

 

AT2B1761

 

AT2B1762

 
 

Ner genom gångar och förbi apelsinträd med ivriga steg, till ett poolområde som börjat bli sömnigt för kvällen och där personalen packar solbäddar i mjuka travar och bär ner dom för förvaring inför natten.

Det är som bäst vid den tiden, ensamt och utan ljud, mer än de som Busen gör när han står på en solstol och gräver i hotellets leklåda efter saker att ta med sig i vattnet – och mannens mjuka röst till svar.

 
 

AT2B1783

 

AT2B1837

 
 

Och det är det här, just det här, jag tar med mig denna måndag.

En liten tomtes lycka över vatten, ett Teneriffa i skymning och klongandet av plasthinkar som slår mot varann när han leker.

Det ska nog bli en dag av det här också.

 

Dagens lucka i kalendern ger möjlighet till att sova riktigt skönt, hitta sig något vackert eller förbereda sig för nyår. Den finns här!

 

slut

6 kommentarer till “Att gnugga sömnen ur ögonen.

  1. Underbara bilder! Tackar för dagens lucka som gjorde att jag beslutade mig för att ge mig och maken ett par Beach House lakan, bästa rabatten på dom ju.

    Kram och god jul på dig!

  2. A little emotional mama her tydligen.. Tårene trillet da jeg leste dette.. 🙂

    Du skriver så guddomlig og tar så fine bilder!
    Håper dagen din går fort så du kommer hem til det Lutande huset med alle dina elsklingar!

    Det hoppas jeg med, mannen er hemma med barna og 4 bente Bosse.
    Kom på jobbet 6:50, og sitter her fortfarande ensam (på min avdeling), hoppas på en lung dag som går fort 😉

    Mange gode klemmer

    Ps. for en utrolig nydelig og vakker klanning i forrige innlegg! ELSK! Tror jeg må ut å shoppe litt mer kjolar/klænningar. Hittar aldri noe når vi ska ut/bort. He he.. Ds

  3. Ni ser verkligen ut att ha haft det alldeles underbart. & ett väder too die for (jämfört med det skånska som man knappt kan kalla väder).

    Härligt att få ha med sig det hem, i själen.

    Kram

    Heléne

  4. Hej Emma,
    Har inte varit här inne hos dig på några dagar och fastnar nu i alla otroligt vackra bilder. Vilken fin dokumentation av resan och vilka uuuuuunderbara bilder du tagit. Dina bilder är helt enkelt magiska.
    Jannike

  5. Åh gud, ser nästan overkligt ut! Tänk att man faktiskt kan bada och sola i sverige också på sommaren?? Har nästan glömt bort hur det känns!? =O Snart.. snaaaart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg