Att bryta för lunch.

 
AT2B4956
 
 

Vi har lite kaos här hemma nu.

Lådor i varje rum, papperskassar, penslar. Ni kommer förstå varför sen; när ni ser hur Buses nya rum ser ut. Där finns en hel del att göra.

Hela helgen har vi hållit på att bära och packa ner och tömma för att få en chans att kunna börja ordentligt idag och i veckan. Vi har bara haft paus för datenight med middag och badkarsfrenesi med Buse – all annat tid har gått till att sortera.

Jag är så ivrig!

 
 

AT2B4936

 

AT2B4979

 

AT2B4975

 
 

Nu så ger vi dock upp för en liten stund och beger oss för Vapiano-lunch. Om det finns någonting man behöver innan en mastodontmålning så är det kolhydrater, och jag har drömt om deras heta tomatsås i dagar.

Snart, kanske redan ikväll, hoppas jag kunna visa er grunden till det som ska bli Buses nya rum. En tom, kal plats i ivrig väntan på färg och kärlek.

Som. jag. längtar!

 

 

tröja | hunkydory
svart pennkjol | modesto
kappa | allsaints berlin
skor | a pair

 

slut

10 kommentarer till “Att bryta för lunch.

  1. Hej! Såg Catching fire igår och du är ju vansinnigt
    lik Katniss Everdeen, du har väl hört det förr vackra
    människa 🙂
    Kram c

  2. Förstår din iver för det är ju så kul att göra fint i barnens rum.

    Låter som att ni förmodligen har haft en toppenlunch. Här blev det Skogaholmslimpa med stekt ägg och oboy Det funkar också ibland i alla sin enkelhet. 🙂

    Kram Linda

  3. Ja du så ser det ut hos de flesta tror jag. Här är det också rörigt som få. Men som sagt det blir säkert fint såsmåningom. Vart har du köpt kjolen och toppen? Väldigt snyggt!

  4. Hej galet snygga kvinna,
    Denna hunkydory-tröja har jag spanat in, länge, sett den gå på rea å bli slutsåld i min storlek. Lite sorgset, men äh.. Å så ser jag nu vad jag missat.. Googlar den, hittar den igen (nånannanstans) på rea, å ja.. Denna gång beställer jag den. Tack för det! 🙂

    Du inspirerar mig sjuuukt mycke inom inredning!
    Keep up the good work, kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg