Att ha date-night.

 

AT2B4837
 
AT2B4826
 
 

Vi tar oss tid till det där då och då.

Datenight.

Att duscha av oss veckan och klä på oss något fint och sen åka in till stan, hand i hand, för lite tid. Gå på bio eller äta något gott eller bara strosa runt en timme för att tillslut hamna på ett café med händerna runt varsin varm mugg.

Prata.

Oftast om ingenting särskilt, ingenting viktigt – bara om sånt som är livet och hur glada vi är att vi har varandra. Påminner varann om det med en strykning över armen eller en axel mjukt lutad mot den andra.

 
 

AT2B4855

 

AT2B4908

 

AT2B4857

 
 

Och sen åker vi hem igen, liksom nytankade med kärlek, och återgår till vardagen – den vi tycker lika mycket om som de speciella tillfällena just för att den är våran, och gör efterrätt tillsammans i köket medan Buse drar oss i byxbenet och vill komma upp.

Men bara det där lilla avbrottet, den där lilla tiden när det bara är fokus på han och på mig och på vårt, är viktig. För oss.

Bara för att berätta att jag ser dig fortfarande, varje dag, och älskar dig för det när den andre har tid att höra på.

 

 

Den klassiska klänningen med skärp och snygg rynkning är på rea här, halsduken kommer härifrån, och den flådiga ”nu är det fest!”-valerie-koftan härifrån. Och kappan hittas här.

 

slut

23 kommentarer till “Att ha date-night.

  1. Du är så snygg! Till också med (framförallt?) på en åker 😉 Älskar också date-nights =) Är fortfarande en speciell känsla att gå på bio med han med stort H, trots att han varit min i snart 6 år..

  2. Åååå date-night…det var länge sen men nu fick du mig att genast boka in en med min man. Såå viktigt och behöver ju som du skriver inte vara så märkvärdigt vad man gör. Det viktiga att ta sig lite egentid med varandra. Låter jättemysigt…
    Och du är ju sååå galet snygg kvinna. Spelar liksom ingen roll i vilken miljö eller vad du sätter på dig. Sååå fin outfit dessutom 🙂

    Kram
    /Vivvi

  3. Ja gud så vettigt. Sådana där stunder måste man ha. Även när man inte har barn eller jobbar häcken av sig eller inte har lagt energi på att städa utan istället sitter framför varsin dator. Bara ta en paus, titta upp och se på varandra. På det där ”du är bäst”-sättet. Smörja för själen.

  4. Det där är viktigt, att bara ta tid åt varandra och just som du skriver se varandra. Det handlar inte om att vardagen inte skulle vara bra utan bara att man ser varandra!

    Kram

  5. Hej, jag har ett tips till dina fina hundar, Aktiv Hund, det är tabletter som är toppen bra för hundens leder eller artros. De innehåller grönläppad mussla. Finns numera på Apoteket oxå. Kram Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg