Att åka på något efterlängtat.

 
AT2B5153

 

 

Fröknarna här hemma älskar snö.

Ett litet tag iallafall, tills Tooka blir kall och vill in och somna på fårfällen framför kaminen tills hon torkat; där kan hon ligga i timmar och njuta av värmen – trots att det egentligen inte är mjukt nog för en så högdragen saluki.

Och vilken fantastisk dag det var igår!

Efter att ha krupit hem på vägarna från Borås i en hyrbil (det var otäcka vägar i Skåne; snö och snörök och drivor, gick i 50 på motorvägen) gick eftermiddagen och kvällen åt till att kärleksbomba en liten Buse som varit så saknad att det liksom värkt i kroppen.

 
 

AT2B5166

 

AT2B5158

 
 

Han och jag satt på golvet och öppnade kartonger med saker till Buse-rummet; han i mitt knä och håret på hans bakhuvud som alltid står rakt ut efter att han sovit middag kittlade mig hemvant och efterlängtat i näsan. Och så läste vi Sagan om det röda äpplet sisådär hundra gånger och väntade på att mannen skulle komma hem och göra oss fredagssällskap.

Precis vad jag längtat efter.

Och idag ska jag till Odense med Annelie och bli helt inredningssjuk när det är dags för inköp av Tine K. Tine K liksom! Hujedamig. Banditen följer med och någon timme i Danmark med en Bandit, Annelie och Tine är bannemig inte fy skam det heller.

Så nu är det dags att rota fram något att ha på sig, läsa äppelboken tio gånger till och se till att kameran är laddad.

Tine K – nu kommer vi.

 

slut

17 kommentarer till “Att åka på något efterlängtat.

  1. Men du, ta det nu vackert med nedtagandet av trädet/träden, tänk på att du inte får tillbaka dem under din livstid, och dessutom så behöver väl blåsiga skåne sina träd? Detta sagt utan att jag har en aning om just din/er trädsituation. Vi behandlar träd som skit, sågar ned till höger och vänster, beskär på de mest vansinniga sätt utan att tänka på konsekvenserna, och skogens kungar tar som sagt tid att åter få tillbaka. /Vänligen Lisa

  2. Åhh så ljuvligt roligt med Tine K mums. Fast mest längtar jag just nu efter att få följa förvandlingen av Buses rum!! Ha bästa dagen!

  3. Skönt att du kom hem ordentligt för det var inget kul väder i Skåne igår.
    Hoppas nu att du lyckas hålla fingrarna från att köpa upp hela Tinne K:s lager. haha

    Kram på dig

  4. Mysigt! Läsa äppelboken skriver du, samma bok som jag läste när jag var barn för 30 år sedan. Kul att den hänger kvar. 🙂 En fråga, får buse använda din mobil? De flesta tvååringar sitter ju mer med mobiler och surfplattor än böcker idag. Lite nyfiken på hur du ställer dig till det? 🙂

  5. Vilka vackra bilder på en vacker hund, särskilt bild 2! Ser nästan ut som en älva som dansar i snövinden 🙂 Danmark är härligt, önskar dig en spännande tur med mycket fint!

  6. Hej!
    Tack för din helt underbara blogg, längtar efter att läsa varje morgon. Undrar om din jacka från Project Foce är varm? Funderar på att investera i en sån..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg