Att dregla över vårnyheter.

 

Gud, jag älskar den här tiden.

Butikerna fylls med fantastiska saker, solen vaknar samtidigt som vi gör och kvällarna blir längre och längre och mynnar snart ut i nätter som är ljumma och där gräset ute i trädgården håller värmen långt in på småtimmarna.

Tänkte sätta ihop lite favoriter på det som finns ute nu. Lite att inspireras av och drömma om, och även en chans att göra lite kap.

Here vi go:

 
 

modesto

 
 

Här må jag vara lite partisk eftersom jag var med och bestämde en del av inköpen, men Modesto har verkligen ett fab vårsortiment! Ovan ser ni lite av mina absoluta favoriter. Jag har dessutom fått en egen liten kategori inne på Modesto under ”handplockat av” – där ligger de plagg som jag varit med och valt under inköp och som jag själv såklart tycker lite extra mycket om.

(Just nu ger Jenny 15% rabatt på allt under den kategorin med koden Emmas15 – den gäller till och med imorgon och det sortimentet hittar ni HÄR).

Hela utbudet ser man här.

 
 

vistamia

 
 

Vistamia har även hon plockat in några riktiga guldklimpar.

Här ovan ser ni mina favoriter. Självklart Vintage by Fé-byxorna som man dör lite av (här), en galet snygg tröja från Stylein (här) och en karamellkofta från Ester Elenora (här). Lite mer skräddade plagg, fantastiska för jobbet eller en kväll på stan.

Vistamia har just nu en Instagramkod hos mig (jag finns på @attvaranagonsfru) som ger 20% på samtliga vårnyheter till och med den 28 februari. Perfekt om ni inte hann knipa ett par av de där Vintage-byxorna som är slut överallt! Koden är emma och utbudet hittar ni HÄR.

 
 

sheinside

 
 

Är man på jakt efter plagg som inte kostar skjortan är Sheinside ett hett tips. Lång leveranstid och se till att mäta dig noga (tull etc bestäms efter hur mycket man handlar, det kan ni läsa om på tullverkets sida), men priserna gör det värt det.

Några fina saker är klänningen (här) och den pudriga kappan (här) och deras pojkvänskavaj som jag själv har och som är riktigt schysst (här).

Hela utbudet finns HÄR.

 
 

sleepo

 
 

Och det är ju inte bara kläder som trillar in, även inredning.

Sleepos nyheter fylls på dag för dig och jag är där inne och dreglar ofta. Favoriter är spegeln från House Doctor (här), den doppfärgade linnepläden från Mille Notti (här) och en fantastisk sänggavel från Mille Notti som nu är på 20 % här (alla gavlar har de 20% på nu så ska man köpa gavel kan det vara värt att kika – de finns här).

Är man sugen på något nytt till hemmet så ger koden sleepovår 15% på alla produkter till ordinarie pris som finns under kategorin nyheter HÄR. Gäller till och med på fredag den 28/2.

 
 

memelies

 
 

Och så Memelie som har de mest fantastiska retroinspirerade kläder man kan tänka sig! Här fastnade jag för den vippiga klänningen (här), den vrålsnygga omlottblusen (här) och det marinblå fodralet med röda detaljer (här).

Hela utbudet hittar man HÄR. Och med koden vårkänslor får man 15% på allt inklusive reavaror till och med den 2 mars.

Phju.

Det var dagens vårkavalkad, det. Efter så mycket ögongodis har man energi veckan ut känns det som.

 

slut

8 kommentarer till “Att dregla över vårnyheter.

  1. Å vilka godbitar, mycket som jag gärna skulle haft. Galet bra rabatter också. Men jag väntar o funderar ett litet tag till ,är så vansinnigt sugen på brallor i vintage blue och en ljuvlig klänning från vintage by fe, ingen kod påväg därifrån? Ps nu har även jag beställt färg, längtar. Kramar

    1. Tyvärr vännen :/ men Vistamia och Modesto har ju vintage båda två. Synd att det inte var en av de plaggen. Kram

  2. Beställde just världens ögongodis: house doctors matta ”block” med din rabattkod. Har kollat överallt efter den i veckooooor och den är slut överallt. Och så dyker ditt tips upp. Och så får jag tag i den, dessutom med 20% rabatt. Så glad! Tack! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg