Att ha det precis hur bra som helst.

 
AT2B0341
 
 

Och så är vi i Danmark, och jag har en miljon bilder att visa er.

Sådär så jag sitter och stirrar på skärmen och undrar hur många man egentligen får lov att ha i ett inlägg innan ni somnar, men konstaterar snabbt att jag nog får dela upp det här i flera om ni ska orka hänga med.

Men iallafall.

Danmark.

 
 

AT2B0217

 

AT2B0220

 
 

Vi blev hämtade på Kastrup med minibuss och körda ut mot Lolland Falster. Dagens första besök var på ett Krokodil-Zoo av alla ställen. Hur kul som helst! En man som har byggt sig ett zoo där all världens krokodilarter finns samlade under ett och samma tak.

Det var verkligen något för Buse att se fram emot.

 
 

AT2B0238

 

AT2B0253

 

AT2B0294

 

AT2B0270

 

AT2B0297

 
 

Och det var världens häftigaste ställe!

Ett lågt, vindlande zoo med tropisk värme och så mycket krokodiler att man knappt trodde sina ögon. Och apor och sköldpaddor och ormar och en Dobberman som lufsade runt med snälla ögon och gläfste åt aporna då och då.

Helt otroligt att man bara kan bygga upp nåt såntdär på en ö i Danmark och få besökarna att känna sig som om de klivit in i en helt annan världsdel.

 
 

AT2B0314

 

AT2B0317

 

AT2B0319

 
 

Och där fanns djur att klappa!

Först en jättesköldpadda som segade sig fram i gångarna med sallad i hela ansiktet. Fantastiskt spännande tyckte Buse och satt tyst på knä på behörigt avstånd och kikade på sköldpaddan innan han försiktigt smekte den över ryggen.

(Där var varmt inne att det bara var att kasta av sig kläderna. Min karamell-blus kommer härifrån, jeansen är de där gamla circle of trusten ni vet som finns här och skorna är ett par dundersköna ldir som jag hittat här).

 
 

AT2B0370

 
 

Och inte bara en sköldpadda;

en ettårig liten krokodilunge fick också klappas och det var med stora ögon Buse sträckte fram handen och försiktigt kände på den hårda kroppen.

Vilket ögonblick, alltså.

La sig i magen som en varm boll.

 
 

AT2B0386

 

AT2B0400

 

AT2B0223

 
 

Och sen var det dags att packa in sig i bussen och åka vidare, till ett ställe så magiskt vackert att det nästan var svårt att tro sina ögon, men först skulle man få glass såklart och en liten gosedjursapa jag köpte i den lilla zoobutiken och som Buse älskade innerligt och hett från första stund. Och så skulle man åka jeep, mycket jeep. Väldigt mycket jeep.

Men vilken start på Danmarkstrippen!

Mer om Krokodille Zoo kan ni läsa här. Nu ska jag natta en överlycklig och trött Buse på hotellrummet och ge mig i kast med bildkavalkad nummer två.

Familjetid, såhär många timmar på äventyr, är magiskt.

 

slut

5 kommentarer till “Att ha det precis hur bra som helst.

  1. Vilken härlig minisemester! Blir sugen på nåt liknande så snart jag piggat till mig efter strul med ämnesomsättningen…
    Och den där tivoli/cirkus-toppen är ju något jag måste titta närmre på, NU! 🙂 Tack för all inspiration!

  2. Jag har precis hittat till din blogg och är helt ÖVERLYCKLIG!!!! Vilka fantastiska bilder, och vilken text!!!! Du förgyller varje morgon. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg