Att säga hejdå till Småland för den här gången.

 
AT2B2096
 
 

Och så säger vi adjö.

Till Mommo och Sockervadds-Göran och Lisa&Tage och lägenheten som vetter ut mot torget och där solen legat varm mot rutorna under tiden vi varit här. Jag har mest gått i mjukisbyxor (pyjamasbyxorna är från Beach House och var med i goodiebagen, typ skönaste i världen) och druckit té och haft fuktigt hår efter Busebaden.

Som alltid är det lite sorgligt det där med avsked, även om det inte är för evigt. Långt ifrån. Vi är ju nära varann, bara två timmar bort med bil, och vi kan komma precis när vi vill.

Vi är välkomna och vi vill komma hit.

Den känslan, ni vet.

 
 

AT2B2103

 

AT2B2114

 

AT2B2134

 
 

Igår var vi och tittade på älgar.

Stora, vackra älgar med sävliga rörelser och långa ögonfransar; Buse var lycklig över att hålla Mommo i handen och värmen var nästan tryckande trots molnen och Koi-Koi hängde som vanligt på hans arm och var med för att beskåda allt som hände.

Man behöver ju inte göra så mycket för att han ska vara glad, Buse. Eller för att vi ska vara glada, för den delen.

Bara vi får tid tillsammans och lite mat då och då är vi nöjda.

 
 

AT2B2193

 

AT2B2211

 

AT2B2226

 

AT2B2281

 
 

Och så avslutade vi på en lekplats där det hängdes och gungades och rutschkanades för glatta livet innan vi åkte ner för att kika på stugan de hyrt åt sommaren och där vi får en veckas Mommo-tid i augusti.

Den låg sagolikt vackert; precis där sjön gick över i strand och med små bryggor där vi kommer kunna sitta på kvällarna och meta abborre och se solen gå ner.

 
 

AT2B2320

 
 

Men nu packar vi ihop;

tar in träden som fått stå på deras balkong i väntan på att lastas in i släpet, samlar ihop alla väskor och kramas hårt, hårt för den här gången och säger ses snart igen.

Och så åker vi hem, till Lutande Huset och odlingslådorna och doften av Voluspa.

Det är ju fint det också.

 

virkad väst | sheinside
jeans | circle of trust
skor | ldir
blus | valerie

 
slut

7 kommentarer till “Att säga hejdå till Småland för den här gången.

  1. Så härligt ni haft det och inga små saker ni ska få med er hem bara det blir spännande…..ja älgar är stora respektfulla djur igår kväll kom en ut på vägen när jag körde …de ÄR stora kör försiktigt ….Beställde klänningen ….KANON….men vilken underbart snabb leverans beställde i tisdags kom igår….sånt gillar ja…kramar Lena I Färjestaden

  2. Bra inställning det där, det är bara två timmar bort… Min mormor fanns bara en timme bort och p g a en massa omständigheter i livet åkte jag inte dit och så gick hon bort 🙁 Nu i efterhand tänker man, varför åkte jag inte bara dit…om än så bara en timme 🙁

    Har oxå BH pyjamasen i samma färg, gick förbi spegeln när den var ny och fick mig ett gott skratt. Med hela setet såg jag precis ut som någon Som jobbade på sjukhuset. Och ännu roligare, häromdagen pekade min 3 åriga dotter på den och sa -Glassbilen! Haha, och det har hon ju rätt i. Samma färg som glassbilen 🙂 Så den pyjamasen har gett många goa skratt!

    Kör försiktigt!

    Kramkram

  3. åh, ni ser ut att ha haft det alldeles fantastiskt 🙂 eftersom du är en vinthundsälskare så vill jag tipsa om lilythewhippet på instagram! riktiga små höjdpunkter under en seg dag när man kikar in där 🙂 kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg