Att säga hej till vår nya taklampa.

 

AT2B9741
 
AT2B9736
 
AT2B9742
 
 

Alltså.

Den här!

Vår nya taklampa som ska hänga i vardagsrummet och vara fullkomligt fantastisk i sin bleka ståtlighet. Gjord av smidesstomme, träkulor och hampaband stal den mitt hjärta totalt när jag såg den. Det var Jenny på Modesto som bad mig att hjälpa henne välja ett nytt matbord, och skickade länken till en leverantör. Och där, bland bord och karaffer och stolar, fanns bilden på Vår Nya Taklampa. Och hon fick helt sonika beställa hem en åt mig, för den kunde jag inte släppa.

Än så länge står den bara där, på golvet. Den kom i torsdags och på fredagen var det ju dags att åka till Småland, så den kom aldrig upp. Men nu, nu är vi hemma och i veckan ska den omsorgsfullt fästas i taket i hela sin sjuttiofemcentimeters-prakt.

Typ världens vackraste lampa är vår.

 

slut

25 kommentarer till “Att säga hej till vår nya taklampa.

  1. Den är helt UNDERBAR. UNDERBAR. UNDERBAR !!!!!! Och jag kan bara tänka mig hur fin den blir i ert underbara hus !!!!!!!!!!! KRAM!

  2. Ja men den gjorde ju inte ont i ögonen, kan vara det vackraste lampa jag sett! Vill verkligen se den på plats, hoppas du visar =)

    Kram kram

  3. Jag ÄLSKAR den lampan!!!! Den är superfin, var hittar jag den finfina Emma?? KRAMAR!!

  4. Alltså den där är ju såååå himla snygg så jag tror jag dör! Börjat se den på flera webbshoppar nu och är så sugen på att klicka hem en själv… vi som inte ska köpa fler lampor, hmm… :):

  5. Ja vilken lampa! Ofantligt oglamorös och mäktigt glamorös på samma gång! Jag fastnade för den fina vimpeln som hänger längst husväggen, den passar verkligen där, härligt lugna färger. Vart har hon köpt den tro?

  6. Hej! Vilken lampa! Härligt oglamorös och vackert glamorös på samma gång!! 🙂 Jag fastnade även för den fina vimpeln som hänger längst husväggen, den inger ett lugn. Vart kommer den ifrån? 🙂

    Må så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg