Att sysselsätta sig i regn.

 

AT2B9759
 
 

Det regnar.

Oupphörligen och utan slut. Så jag står inne och sysselsätter mig på det bästa sätt jag kan; med Annie Sloan-färg och Cornelis och flädersaft.

Det är skåpet i vardagsrummet som byter färg, för andra gången den här veckan. Först målade jag det i en turkos färg med en förhoppning att kunna få den mjuk och lite blek. Men eftersom min vita var slut så blev den för grön, så nu blir den blekt grå istället. Bit för bit.

 
 

AT2B9747

 

AT2B9749

 
 

Det medför ju ett visst kaos.

Tidningar som skrynklas under mina bara fötter, skåpets innehåll utspritt på golvet. Som den vackra gamla trälådan (från CozyRoom) som sväljer blöjor och våtservetter, och förvaringspåsen som innehåller lego och udda pusselbitar och annat man har en förmåga att stoppa ner i förvaringspåsar när man har barn och ska ”städa”.

Men snart blir alltså skåpet i vardagsrummet grått, lampan kommer upp och kuddar och plädar ska fluffas till och placeras ut. Nu när regnet är på besök får jag återigen sug efter plädar och överkast och mjuka textilier, sånt man kan vira in sig i och värmas av.

Ja.

Det regnar och jag målar skåp.

 

slut

16 kommentarer till “Att sysselsätta sig i regn.

  1. Och vet du vad jag gör. 🙂 Frossar i massor av jordgubbar. Vi har haft halvsoligt hela dagen hos oss i Sthlm men bara +17 grader… dock stack jag ut i t-shirt och naturligtvis hade alla jackor på sig. 🙂

  2. Ska blir sjukt spännande att se lampan uppe, jag går och suger på den. Suger så jag dreglar, haha 😉

  3. Åh då väntar jag med spänning på att se resultatet. För det är väl Paris grey? Velar så mellan Paris Grey och Graphite till ett gammalt skåp. Och det som blir över skall blandas i Antibes green för att dämpa ner den lite till en möbel till lilla sonens rum. Det blir första gången med Annie Sloan för min del och jag längtar!
    Kram

  4. vi är i mina föräldrars stuga och egentligen hade vi hoppats på sol, men här är massa regn. MEN det gör inte så mycket för vi har varandra, kylen fullproppad med all mat vi gillar och massor med tid att läsa, prata, kela och andas. underbart! Allt regn ger mig höstfeeling och sug på tända ljus och stora rykande tekoppar! =)

  5. Jag tänkte samma sak idag fast på mina älskade ljus. Att jag längtar till att få tända alla dem igen. Konstigt men den längtan kommer säkert med regn och kyla som du skriver, även fast det inte känns som att sommaren börjat än. Kram

  6. Har ett sånt sjukt fix-abstinens! Vi håller på och renoverar hemma och jag är otålig och vill bara komma till den där ”måla-fixa-inreda-fasen” NU. Hihi

  7. Vad använder du för pensel till sådana ”stora” släta ytor? Bred tjock, tjock rund….???

  8. Hej
    älskar verkligen dina inredningstips. Vad är det för soffa som du har? den ser så läcker och inbjudande ut.

    1. Nu vet jag inte riktigt vilken du menar (syns ingen på bilden) men är det i Lutande Huset så är den från ILVA 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg