Att ha det lite trångt just nu.

 

AT2B1871
 
 

 Det börjar bli lite trångt och en aning rörigt hemma nu.

Vi har börjat hämta hem det som vi hittat till Drömmen, och allt får stå i vardagsrummet så länge. Som soffan! Den hittade jag på Blocket hos en firma som jobbar med försäkringsgods (Godsinlösen i Staffanstorp – hett tips om ni bor i närheten, de hade 4-5 stycken) och den blev min för under två tusen. Helt okej pris för en soffa som ska stå i ett sommarhus, tycker jag. Den är transportskadad på så sätt att den är lite smutsig på ryggstöd och karmar, men lite textiltvätt gör nog susen och dessutom syns ju inte baksidan så ofta, hrm.

Så lite kaos kan vi ta här hemma, det är ju bara till nästa fredag. För då går en liten lastbil upp med de saker som ska med.

 
 

AT2B1872

 
 

Det är inte så mycket än så länge som är så stort. Soffa och säng och ett skåp och en sak till köket – annars mest smått, som matta och lampor och kuddar och plädar och lull-lull (som schackhästen från PB Home). Och att samla ihop allting och skapa små högar gör mig alldeles spänd av förväntan, såklart.

Men först väntar en veckas arbete till, sen åker jag upp på torsdag och börjar måla i väntan på att mannen och Buse ska komma upp med sakerna på fredagen. Och så är vi där tillsammans till lördag, då vi måste åka hem igen eftersom Rhodos väntar på söndag. Japp. Vi bokade en resa för längesen – långt innan vi ens hade en tanke på att vi skulle bli med fritidshus, så vår semester startar vi en vecka på Rhodos innan vi kan bege oss till Drömmen igen.

Men jag tror att det blir väldigt bra. Att vi tvingas ta första semesterveckan i stillhet, samla kraft för det som kommer sen. Bara fokusera på varandra utan en chans att börja med någonting innan vi är tillbaka – utvilade. Och Buse älskar ju det där; med pool och hav och sandslott. Så det blir fint.

Men nu väntar Karlsborg och Banditen, så jag måste packa. En sommarhelg är på gång att starta.

 

slut

10 kommentarer till “Att ha det lite trångt just nu.

  1. Å så otroligt otroligt mycket ljuvligt ni har framför er ! Tänk vad ni ska drömma planera o njuta till veckan. Var på Rhodos ska ni? Kramis

  2. Det låter verkligen underbart! Var i Småland ligger ert fritidshus?

    Kram från Emma på Öland

    1. Ha ha nej inte utan alla mina saker tror jag, om inte nån följer med. Jag kör nog hem till mamma 🙂

  3. Ojoj här händer det saker. Men man blir så himla glad när man kommer in här till dig, följer dig mest på Insta men ibland måste jag i här för att läsa på. Måste få säga att du verkar vara helt fantastisk härligt glad tjej som kan berätta och dela med dig av ditt lyckliga/härliga/kreativa liv på ett sånt fint sätt att (jag i allafall ) blir lycklig av. Vet inte vad, men jag älskar Buse, diggar din man och önskar jag hade en dotter som du. 🙂 Tusen tack för allt som du gör och delar med dig av . Kram Från mig och lycka till med allt å njut av semestern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg