Att ha spenderat en dag på sjön.

 

AT2B5808
 
 

Idag har vi bara, bara njutit.

Vi åkte till Mommo och Sockervadds-Göran tidigt i morse och tog sen båten ut på sjön för att lägga till vid en lite enslig strand och bara vara.

Kanske årets skönaste dag.

 
 

AT2B5816

 
 

Buse var pepp på båt, såklart.

 
 

AT2B5849

 

AT2B5826

 

AT2B5855

 

AT2B5896

 

AT2B5871

 
 

Och vi badade. Och badade och badade lite till. För det var snudd på overkligt varmt och om man inte stod i vattnet precis hela tiden dog man litegrann. Så hundarna badade och vi badade och jag stod till midjan i vatten och metade i vassen. Och Buse – han badade mest av alla. Han har nämligen kommit på att med flytväst och simpuffar på kan han simma helt själv.

Och det är stora grejer, förstår ni.

 
 

AT2B5857

 
 

Och jag blev getingstucken, för första gången sen jag var barn. Det var sådär skönt kan jag säga.

 
 

AT2B5963

 
 

Och efter en sisådär sju, åtta timmar var det dags att styra kosan hem igen.

Då hade vi fått sol så det räcker hela hösten, ätit lunch på båten, slagits med getingar, badat oss skrynkliga och hälsat på en läsare (hur otippat?! men tack gulliga du för att du hälsade).

Och nu är vi i Drömmen igen och sitter aningen håglösa och tittar på varann och undrar om vi borde ta tag i något. Kanske skippar vi det, kanske sätter vi oss och äter nachos med ost istället och ser nån serie på datorn och bestämmer oss för att imorgon är en mycket bättre dag att vara produktiv på.

Den som lever får se, helt enkelt. Nu är det iallafall söndag, luften står ännu stilla av värme och marken gungar en aning efter timmar bland insjö och vågor.

 

 

[ klänning | MoC ]
[ kimono | spell ]

 

slut

12 kommentarer till “Att ha spenderat en dag på sjön.

  1. Så härligt ni har det! Och Drömmen verkar vara helt magiskt! Har nästan precis börjat läsa din blogg och är helt fast!

  2. Hihi… Och den läsaren var jag 🙂 så himla skoj att få säga hej…eller ta sig friheten rättare sagt att hälsa 😉 men precis som jag sa så är din blogg bara magiskt genuin ärligt och innerligt underbar och jag kunde inte låta bli!! Superkul att fått möjlighet att tjenixa och som sagt…sjukt otippat. Hälsa din gulliga mamma också o tacka för vänlighet och sprit :))
    Stor kram!! <3

  3. Så mysigt ni ser ut att ha det!

    Måste bara fråga om klänningen du har på dig. Jag sett den på MoC och lagt till den i min hög på långklönningar att ha på ett bröllop i vinter. Ser att du har den pp stranden, är det mer än strand klänning än fest/fin klänning? Tacksam för svar då jag håller på att leta klänning just nu

    1. Hej! Den är egentligen lite finare än strandklänning (man kan ju klä upp den) men jag skulle nog inte säga bröllopsfin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg