Att ha skapat ett vardagslunk här också.

 
AT2B5966
 
 

Vi har börjat få en rutin här ute på Drömmen också.

Ni vet, när man faller in i det där sköna lunket, när man vet på ett ungefär hur dagarna kommer att se ut. Jag älskar ju det där med rutiner, är som ett par på så sätt.

Som att vi varje morgon måste börja med smoothie. Jag har blivit helt tokig i egengjorda smoothies sen jag torskade på en Magic Bullet och började förstå exakt hur mycket enklare det är att göra smoothie i en sån istället för vår gamla vanliga mixer som tar 100 år att diska (Magic Bullet såldes ju på TV-shop en gång i tiden och jag var bra sugen redan då, nu hittade jag den dock häroch den är grym!). Särskilt nu när det finns så himla mycket fina bär att få tag i.

 
 

AT2B5971

 
 

Buse vill ha sin med vaniljyoghurt, hallon, jordgubbar och banan. Mannen vill ha yoghurt, honung, jordgubbar och pyttelite ingefära. Jag tar min med vaniljyoghurt, kiwi, melon och hallon. Å halleda vad gott.

 
 

AT2B5984

 
 

Och sen börjar jag måla, nånstans. Det finns ju liksom alltid nåt ställe i det här huset som det målas på. Just nu är det Buses rum som fått Kalklitir och där jag evighetsmålar lister och fönster igen. Dessa fönster och lister hemsöker mig.

 
 

AT2B6003

 
 

Och sen blir vi varma, jättevarma, och måste bada.

Då är det skönt att ha stranden bara några hundra meter bort, så att man kan ta Buse och badkläderna och bege sig på en gång. Det är ju inte klokt vad varmt det blir här ute – det blåser ju ingenting! För oss som bor i Malmö är det nästan overkligt med så vindstilla väder. I Malmö blåser det ju alltid, från alla håll. Samtidigt.

 
 

AT2B6002

 
 

Fort ska det gå!

 
 

AT2B6011

 
 

Och sen avslutar vi med paj. Typ världens bästa paj. Den bakas av kvinnan som har caféet vid stranden, och vaniljfluffet man får till är sagolik. Man kan välja på hallon, blåbär eller rabarber i sin paj och jag tar alltid hallon. Och sen pratar vi inte överhuvudtaget på de minuter den tar att äta upp, så god är den.

Så ja, så ser våra dagar ut. Vi har ett gung här, ett liv.

Det är så skönt att känna sig som hemma.

 

 

[ klänning | sheinside ]

 
slut

9 kommentarer till “Att ha skapat ett vardagslunk här också.

  1. Mysig blogg, roligt att följa med på ”drömmen resan”.En fråga: är dina ballerinaskor Stylesnob normala i storlek?

  2. Jisses vad mycket njut!
    Jag tycker också om lunk och rutiner. Tråkigt nog hinner vi nästan aldrig in i lunk lunk innan det händer något. Flänger och far hit och dit.
    Denna sommaren har mannen bara två veckors sammanhängande semester och det hinner man inte riktigt få till nån lunk på.
    Nej mer lunk åt folket tycker jag 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  3. Lovely med skön lunk;)
    Så galet fint drömmen har blivit, jag är helt betagen! Tänk att vi var i Abbekås samma dag, hade gärna tjoat hej på dig;) Nyss hemkommen från 9 dgr i ditt underbara Skåne! Tror jag flyttar, det är som att komma hem dit…;)

    Kramar
    Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg