Att ha haft en inspirationspaus.

 

AT2B6532

 
 
 

Jag har ju inte alls besökt Smålands vackraste butik idag. Däremot Skånes (hej geografi). Jag var ju på Fröjd af Sverige igen – typ den mest inspirerande butikslokal man kan tänka sig. Och nu så nära! Perfekt.

Jag säger som jag brukar; har ni inte varit där ännu, så åk dit! Om ni har möjlighet. Man kan strosa i timmar, bara stirra på allting och få så mycket inspiration att det liksom bubblar över.

 
 
 

AT2B6539

 

AT2B6540

 
 
 

Så mycket vackert att man blir lite tokig. Och lite saker hittade jag, men det får jag visa sen.

För nu sitter vi här i soffan, köket är kaklat och vi ska ge oss på att såga till lite hyllor så snart vi samlat tillräckligt mycket kraft. Det krävs nog lite chips med dipp först, och kanske en halv film eller så. Men sen!

Sen försöker vi oss på lite stordåd.

 
 

slut

11 kommentarer till “Att ha haft en inspirationspaus.

  1. Helt otroligt med en sådan affär i Osby! Växte upp i byn…;) Många år sedan jag lämnade den, dock. Kanske dags för ett återbesök???

  2. Jag verkligen tokgillar att kika in här på alla vackra projekt du gör. Finner så mycket inspiration av dig både i inredning och fotografering. Hade velat göra om hela hemmet om det vore lite enklare, men ett steg i taget. Verkligen en DRÖM ni köpt och gjort helt magisk!

    Kram Rebecca

  3. Jag drabbas alltid av lite magont i såna affärer. Som en biverkan av att jag vill ha allt syndromet som jag har slår till när de finns sådär tokmycket fint. Tänk om man haft obegränsat med kadollars att spendera på inredning, SOM de hade urartar på ett underbart sätt! Tack för inspo & tips. Är så nyfiken på ert kök!

  4. Meh, jag som slängt tonvis med sådant gammalt, jag ville inte ha och ingen annan heller som jag frågade, då jag tömde ur ett gammalt förråd. Nu tycker jag att 995 kr för en gammal sprucken stol är liiite i överkant, men sedan gör ju du allt till fint, vilket inte jag skulle ha lyckats med. Synd att man inte visste att det fanns en marknad för sådant, kunde ju ha blivit rik på kuppen och sluppit slänga;)

  5. Emma – vilken resa du tar oss på! Jag som varit smått rädd för renovering vill nu ta mig an ett riktigt slitet hus… Vilket inte kommer hända så det är tur du delat med dig så fint!

    Kram.

  6. Åh jag såg dig där. Och tänkte att jag skulle säga att du inspirerar stort. Alltid. Både i bild och text. Men ja, jag sa just ingenting. Här kommer i alla fall ett TACK och tummen upp för dig, du fantastiska människa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg