Att ta en biodag igen.

 
 
AT2B2432
 
 

AT2B2438

 
 

AT2B2446

 
 
 

Det är riktigt ruggigt väder ute.

Regnet slår mot rutorna och ljuset är grått och Tooka vände i dörren vid morgonpromenaden och vägrade bestämt att gå ut. Så vad gör man?

Jo, man hittar till sin stora lycka prick alla ingredienser i kylen som behövs till amerikanska pannkakor, inklusive lönnsirap. Och så bokar man bio tillsammans med en liten älskad som ropar jaaaau! bio! bio! och studsar på stället av upprymdhet. Och sen steker man de där pannkakorna och ser på Dr Phil under tiden och konstaterar att det får vara regnväder precis hur mycket det vill,

för vi kan välja att vara inne, vi kan göra amerikanska pannkakor och sen ta en en tur på stan för bio, fika och badbomber från Lush till Buse.

 
 

slut

15 kommentarer till “Att ta en biodag igen.

  1. Hoppas ni får en mysig dag. Vår treårige grabb har också precis upptäckt det här med bio and he loves it!

    En fråga. Du som verkar gillar varma sköna grejer att svepa om dig, har du något tips på en snygg- och riktigt skön filt/pläd att ha i soffan. En sådan riktigt varm historia som man kan svepa in sig i när det är snöstorm utanför. Helst ska hela familjen rymmas, eller åtminstone en treåring, mamma och en frusen hund. Du fattar…. 🙂 Jag känner mig lite rådvill.

    1. Åh jag vet precis! Men det är skitsvårt, många är SÅ dyra. Har sett några stora från Nordal gjorda av alpacka och ull, de verkar fantastiska.

  2. Åhh, biodag i det här vädret! Perfekt. & så härliga bilder på buse, det ser så mjukt ut allting. Lite så att jag själv vill lägga mig på rygg i min mjuka säng och bara ligga där och filosofera hela dagen.

    Hoppas filmen är bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg