Att ge det ett försök till.

 
 

AT2B3107

 
 
 

Ja.

Som nog många av er redan anat och en del redan frågat så är jag gravid igen. Tillslut. Jag har försökt mörka det så gott det går de senaste månaderna men det har varit så, så svårt – ni vet hur det är när ens tankar är uppfyllda av något så stort och man inte vill något annat än att berätta. Men samtidigt har det varit tre månader av konstant oro och täta kontroller – efter vårt MA förra året så hade vi dessutom ett tidigt missfall, så vår underbara gyn har sett till att jag den här gången fått gå på ultraljud varannan, var tredje vecka för att stilla oron och se så att allting utvecklas som det ska. Risken att få ett tredje missfall efter två är inte mindre, som man kan tro, utan större. Och visst, det kan såklart fortfarande hända, allt kan hända.

Men nu är jag i vecka 14 och allting ser ut precis som det ska göra. Så nu börjar lyckan få plats också. Sen får vi se vart det slutar, inte sant? Men nu kan jag inte hålla tyst längre. Nu vill jag ha med er på färden.

 
 
 

AT2B3114

 
 
 

(Och jag vet; ni är några som har frågat i kommentarsfältet. Men jag kan ju inte svara där. Dels med tanke på att jag ännu inte vågat andas ut, men också för att jag ville vänta med att berätta tills jag var redo, och inte ta det i kommentarsfältet. Det tror jag att ni förstår).

Men ja. Jag är gravid igen! Och där är förklaringen till alla matuppdateringar senaste tiden, alla ibland lite tomma texter, den extrema julhysterin (måste vara hormonerna, herregud) och varför jag ser ”lite mjukare ut” som en älskad vän uttryckte det men som egentligen bara betyder ”har ätit väldigt mycket pasta”. För precis som alla de andra gångerna har jag mått strålande utan uns av illamående, och bara brottats med Den Gigantiska Hungern som inte ens går att förklara med ord och som gör att det inte kan gå mer än tre, max fyra timmar mellan måltiderna om jag inte ska bli koko. Och en liten kula finns där även om den inte är dunderstor, och den går inte suga in och dölja hur mycket jag än försöker.

Ja.

Vi ska förhoppningsvis bli fyra + flickorna den 3 maj.

Det är svindlande, svindlande stort.

 
 

slut

233 kommentarer till “Att ge det ett försök till.

  1. Åh, Gud så roligt!! 😀 Har misstänkt men det är ju inte min sak som läsare att fråga er eller tjata eller sticka näsan i blöt. Har en vän som hade extremt svårt att få barn och efter att ha känt henne vill jag helst aldrig fråga någon om barn, för jag vet att vissa har det jobbigt av olika skäl och att folk tjatar och frågar kan göra ont. Det räcker ibland inte alltid att mena väl med en fråga.

    Jag håller mina tummar för er och jag önskar er all lycka och kärlek!

  2. Så härligt o höra att det verkar gå bra för er den här gången!
    Det värmer djuup i bröstet efter att ha läst dina tidigare inlägg! Stort Grattis!!!

  3. Men åhh vilka underbara nyheter!! Stort grattis till er allihopa <3 vad skönt att gyn tar er på allvar, att stilla den där gnagande oron är en viktig bit. ska bli SÅ roligt att följa med under resan med den här bönan. kramar!

  4. Så underbart! Grattis! Jag funderade på det för någon dag sedan när jag läste ett inlägg men tänkte att du berättar väl så småningom ifall det är så. Grattis igen! Håller alla tummar och tår för att ni snart är fyra stycken, eller ja, sex stycken i familjen 🙂

  5. Och tänk – jag har anat det här. Inte på grund av en mjukare kropp eller många matinlägg, utan genom någon slags kvinnlig intuition (inbillar jag mig). Och som jag har tänkt på dig under min egen andra graviditet. Är nu i vecka 13 och har också varit med om missfall innan den här graviditeten. Så nu, även om du inte känner det, känner jag mig nära dig. Håller din hand och peppar dig som jag peppar mig själv. Det här går bra! Stora kramar till dig

  6. Åh ett megagrattis, har också misstänkt det ett tag, vossa hravida kvinnor får en viss aura, har själv haft fler missfall än fullgågna graviditeter vet hur jobbig oron är, jag önskar er all lycka nu och ser fram mot att följa din resa ( skriver sällan kommentarer men läser och avundas ditt liv, behöver få fly in i någon annans liv ibland) kram <3

  7. Åhhhh! Tänkte att det var så häromdagen men man vågar ju inte fråga 🙂 3 maj föddes min dotter på 1999 🙂 Grattis till hela er fina familj

  8. Stort grattis!
    Ska bli kul att följa din resa, speciellt eftersom jag ligger två veckor före dig, med leveransdatum i mitten av april.

  9. Félicitations!! je suis heureuse pour vous … je vous suis depuis très longtemps et cette nouvelle me ravit pour vous!

  10. Gud vad det här är roligt! Jag har också en son på tre år och minns så väl hur roligt det var (och fortfarande är) att läsa om Buse när han var bebis och jag själv hade en liten. Och så nu, nu är du gravid med ett syskon och i min mage ligger en liten en igen (vecka 18). Så häftigt! Grattis!!! Jag glädjer mig så med er 🙂 :’)

  11. Stort, STORT, grattis till er! Så roligt att få läsa. Du ser.. Drömmen var just det – magisk, allt och lite till! 🙂

  12. Vilken underbar läsning och nyhet. Jag har tänkt mycket på dig kring detta, vilket kan låta konstigt då vi inte känner varandra, men det berörde mig mycket. Jag är så innerligt glad för er skull och ser framemot att få följa er resa mot att bli fyra tvåbenta med två fyrbenta vänner. Kram till er.

  13. Mitt varmaste grattis till er! Håller alla tummar för att det går hela vägen. Heja heja dig och er! Att hålla på och fråga och svara på sådana här grejer i kommentarsfält, näe, jösses, det förtjänar och ska ha strålkastare och fanfarer och minst ett eget inlägg! Kram

  14. Åh blir så glad för er skull och ni är så värda att det ska gå vägen den här gången.
    Du ser strålande ut och jag önskar dej all lycka i världen, ska bli så kul att få följa er resa från tre till fyra ❤
    Kram
    Michelle

  15. Åh, så fantastiskt! Jag har känt det på mig i många veckor nu, visat vackra bilder på dig för min sambo, viftat med armarna och sagt att ”Jo, titta, visst måste hon vänta ett kärleksbarn?!”. Mer som ett konstaterande än som en fråga… Ett STORT grattis och många många lyckönskningar till er! Jag är med er på resan du delar, slaviskt.
    Kram!

  16. Åh, så roligt! Och roligt för en Buse kan jag tänka mig. En sådan liten, stor krabat brukar ha huvudet fullt av frågor 🙂 ! Jag håller både tummar och tår att allt går vägen – hela vägen!

  17. Stort grattis! Hoppad att allt går bra och tack för att delar med dig.. Skönt att du mår bra hittills och att du får fortsätta att göra det.

    Stor kram!

  18. Åh så glad jag blir för er skull! Du anar inte hur mycket jag tänkt på er och om lyckan äntligen snart ska komma igen! Jag känner inte er, bara träffat dig en gång, men den kärlek du beskriver till Buse och den lycka som han ger er, så önskar jag mer än du anar att ni ska få lyckan av ännu en liten skatt. Är så obeskrivligt glad! Stor kram

  19. Blir alldeles rörd när jag läser om den underbara nyheten! Har också anat att det var en liten bebbe i magen. Stort grattis & lycka till!
    Kram!

  20. Åh, stort grattis till er!! Detta gjorde min kväll, blev så glad! Håller alla tummar och tår för att allt kommer att gå bra!
    Kram

  21. Stort grattis! Vad glad jag är för er skull! Stort lycka till med allt och hoppas att du får njuta till max av att vara gravid. Det är en sådan fantastisk gåva att få vara gravid och jag kan verkligen sakna känslan av att ha ett växande litet mirakel inom mig.

    Kram Kristin
    http://onlyfemale.se

  22. Yay! Stort grattis! Och jag blir så glad så jag börjar böla, det är nog hormonerna också, är nämligen i v 11 och vi hoppas på tillökning i slutet av maj. Hade ett jättejobbigt missfall i våras i v 10. Men håller tummarna för att det går vägen den här gången. Det är ju lite svårare att ta det chill med lite bagage. Men åh vilken härlig nyhet! Kram

  23. Åh vad roligt! Jag blir helt tårögd. Jag har också misstänkt det, men inte pga något i utseendet, utan mer en känsla. Jag är själv gravid och väntar en liten kille (mitt andra barn) i februari, och jag tror att när man är gravid känner man liksom av när andra är det. På något konstigt vis. 🙂

    Så himla roligt. Jag håller alla tummar att allt går bra. Jag har ett mf bakom så jag vet vad det innebär att gå omkring med den där oron. Min är där, men jag försöker, försöker, försöker njuta också. Det är svårt, men jag måste försöka för att inte missa hela geaviditeten i ett orostöcken.

    Kram, kram

  24. Stort jätte Grattis till er alla. Jag vet precis din oro, hade tre missfall innan Olivia kom. det är ju trots allt kroppens sätt att ta bort det som inte borde födas pga massa fel. Men det är svårt att acceptera det när man väl får sitt missfall. Kram på er.
    Helena
    Vi håller tummar och tår.

  25. Stort stort grattis!! 🙂 Håller både tummar och tår att allt ska gå vägen! Blir extra kul att följa din blogg nu eftersom jag själv också är gravid, men än så länge bara i v 9. Hur som helst stort grattis och bamsekram för en fantastisk blogg!

  26. Så underbart härligt! Förstår din oro precis – jag fick missfall innan vår TB (idag 18 år) och sedan försökte vi febrilt få till nummer 2. Jag fick missfall igen när TB var 5 och när jag blev gravid med Gabriel var min oro väldigt stor. Ut kom han frisk och välskapt den 2 maj, dryga 10 1/2 år efter sin storebror. Håller alla tummar och tår för er och ert lilla nyförvärv. Ska bli så spännande att följa er även på den resan. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2014/10/28/skonaste-bonan-i-stan/

  27. Grattis, så fantastiskt roligt! Jag sitter hemma å väntar som förstföderska, 5 dagar över beräknad födsel. Min man undrade vad jag fnittrade åt i soffan häromdan… det var förstås din förlossningsberättelse som jag inte läst på 3 år, den är fantastisk. Med känslan av att vara värdinna för eventet, kärleken till narkosläkaren och alla bilder på Buse, tänk att han på något sätt är så lik sig idag fast han var så liten. Jag ser fram emot er resa i denna graviditet.

  28. Det största innerligaste grattiset till er! som jag har gått och väntat på det här inlägget – har, som många andra, haft det på känn att det nog fanns ett litet extra hjärtslag med bland inläggen. Kommenterar sällan, nästan aldrig faktiskt, tror det här är min andra kommentar någonsin här hos dig – men jag har följt dig nästan från början och även de gånger jag släpper bloggarna (och bloggandet) så kikar jag ändå in här.
    grattis grattis grattis ännu en gång!

  29. Blir som många andra alldeles tårögd av glädje. Håller alla tummar att det ska gå hela vägen denna gång!

  30. Så himla glad jag blir för er skull, håller alla tummar och tår på att allt går bra. Jag vet hur det känns med att kämpa och det inte blir så som man tänkt sig. Jag hoppas innerligt arr det går som det ska. Kram. Anette

  31. Ett gigantiskt stort Grattis till er! Jag har faktiskt tänkt himla mycket på ert missfall (förra året?) för det berörde mig så mycket. Gjorde mig så ledsen att jag grät när jag läste inlägget och har som sagt tänkt på det flera gånger. Och hoppats att det skulle gå vägen för er någon gång framöver. Och nu skriver du detta inlägg! Jag blir jätteglad!! Här sitter jag i en lägenhet i göteborg och känner dig inte men är så himla glad för er skull! Vad bloggar är bra! Grattis igen! Ska bli så kul att följa din graviditet. Jag och min sambo har precis slutat skydda oss för att se om det kanske sås ett litet frö i mig med 😀

  32. Åh vad jag blir glad (och tårögd!) för er skull! Har också tampats med ett missfall och hoppas innerligt på att få ännu ett barn så småningom. All kärlek och lycka! Kram

  33. Hm. Det blev nåt konstigt här… Så här tänkte jag skriva:
    Tänk, jag undrade just hur länge det skulle dröja innan det skulle komma fram. Det har man ju förstått ett tag att det har varit nåt på gång. Härligt och ett stort, stort grattis till er.

  34. Åh vad roligt! Stort Grattis! Buse kommer säkert att bli en jättefin storebror. Vi har 3 år mellan våra killar och de har ändå haft jättemycket nytta av och skoj med varandra.
    Varma hälsningar till er alla från ett bloggfan 🙂

  35. Grattis till er! Och vad kul, jag har också misstänkt det ett tag! Men egentligen det är ju lite roligt hur man, genom text, kunna misstänka att du varit gravid. Det har väl varit något mellan raderna eller bilderna som gav tecken, lite underligt. Hoppas allt går bra denna gång!

  36. stort grattis till er! Jag har misstänkt att det var något på gång, men vet själv med två missfall i bagaget att man vill vara redo innan man berättar för världen! Nu har vi en liten tös som föddes i augusti, och jag hoppas och tror att ni har en ny minimänniska i er familj i maj. Tredje gången gill!!

  37. Åh, så himla roligt. Jag tyckte att det syntes på dig vid något inlägg här tidigare, inte att du blivit rundare, men att det liksom var något slags skimmer över dig, svårt att förklara men då slog det mig att du kanske var gravid igen. Stort grattis till er!

    Kram Victoria

  38. Stort, stort grattis!
    Till ngt du kanske inte vill besvara men hade ni svårt att få Buse också eller gick det superlätt?

  39. Åh! STORT GRATTIS FINASTE EMMA!!
    Håller alla tummar och tår för att allt ska gå som det ska så er fina lilla prins får bli storebror.
    Många kramar!

  40. Grattis fina ni! Ta det nu lugnt och så tror vi på att det går bra den här gången. Håller alla tummar och tår jag har./Helen

  41. Det har anats, kan inte förklara hur. Du är som vanligt världsvackrast. Stort lycka till och enormt grattis till er°

  42. Åååååhhhh så glaaaaad jag blir! Och så märkligt att man kan bli så glad för någon jag inte ens känner. Men glad är jag ändå även om jag inte känner dig.

  43. Åh jag blir så lycklig! Så underbart att läsa detta inlägg, jag gläds med dig, din man och buse:) Åh så underbart att få läsa om din graviditet framöver!! Jag är också gravid, v12 och väntar på ultraljud som vi bokat nästa vecka. Hoppas så innerligt att allt ska vara bra där inne så man kan börja njuta, glädjas och drömma påriktigt. Stor kram till dig Emma och all lycka i världen!

  44. Åååååh vad roligt! Allra största grattiset till er och hoppas så att det får gå vägen och att allt blir bra den här gången. Det värmde mitt hjärta så att få läsa om detta. <3

  45. Ett enormt stort Grattis till er lilla familj och Lycka till. Det kommer gå bra, ville i det orden och njut av din graviditet. Kram

  46. Stort grattis! Har haft det på känn, men anser det oartigt att fråga innan man fått det bekräftat.
    Håller tummarna för er!

  47. Men åh vilken lycka <3 <3 <3
    Jag håller tummarna och hoppas på att den lille/lilla ligger kvar i värmen och tjockar på sig och blir knubbig och go 😉

  48. Så fantastiske nyheter. Gratulerer så mye. Etter jeg fikk Jacob så hadde jeg 4 stk MA før jeg ble gravid med Ingrid. Tok sin tid før jeg virkelig turte å glede meg over svangerskapet og var hele tiden nervøs for at jeg skulle miste denne gangen også. Fikk også masse oppfølging på sykehuset og det roet meg. Også var Ingrid så livlig i magen, kjente masse spark når jeg nådde uke 16 og resten av svangerskapet så jeg liksom bare viste at dette ville gå bra for hun virket så sterk og frisk.

  49. Nämen oj!!!!!!!!!!! Så så kul!!!! Hade jag iiingen aning om, känner mig hur blåögd o dum som helst som alltid följe dig troget!!! Stor stor kram till er alla tre o hundarna såklart!!! Lisa S

  50. Stort grattis till er! Har faktiskt undrat över hur det har gått för er, men inte velat fråga. Hade själv två missfall innan vår son och det var jobbigt innan han blev till och sedan halva graviditeten då jag inte vågade tro på det förrän efter v 20. Sedan kom han i v 33+1, men det är en annan historia.
    Lycka till och njut av detta mirakel!
    Kram

  51. Åh stort, stort grattis till er!! Håller mina tummar för att allt ska gå vägen och att den söta kulan växer sig större och starkare <3

    Jag tänkte på dig (er) tidigare idag och funderade faktiskt på hur det gått för er sedan förra året så det var glädjande att surfa in på min kvällstur och se att det går finfint!

    Kram!!!!!!

  52. Jag visste det! Har sett din ¨glow¨ i ansiktet jättelänge nu. Har bara väntat att du skulle berätta! Förstår mer än väl varför du varit försiktig. Stort grattis Emma till dig och din familj <3
    Kram
    Ingela

  53. En kommentar känns lite överflödig efter de 130 du redan fått men jag vill ändå önska dig all lycka till! Väntar med grattis eftersom jag själv hade svårt för det ordet i början, då jag inte vågade glädjas eller se så många månader framåt. Men bra gick det!

  54. Blev så glad när jag såg detta inlägg! Håller tummar för er och ert lilla hjärta, förstår oron ni måste känna

  55. Känner så väl igen den gigantiska hungern, herregud vad man kan äta! Nån vecka efter så är i samma sits…Stor kram från en mkt trogen läsare, din blogg, ett givet stop varje dag

  56. Grattis!! Vad bra att du väntar tills DU är redo att berätta. Jag hade två missfall innan jag fick mitt andra barn. Det kommer gå bra! Bebisen du har längtat efter kommer snart 🙂

  57. Stort stort grattis och lycka till. Jagvhar länge väntat att du skulle berätta men jag förstår verkligen varför du vill ta det säkra före det osäkra. Skämdes lite när jag kommenterde att din snygga jacka var en perfekt gravidjacka. Har själv varit med om MA och det var verkligen ingen trevlig upplevelse men vi hade turen att lyckas fort efter det och har nu två underbara barn. Håller verkligen tummarna för er nu. Kram

  58. Å jag har också väntat på det här inlägget och småfunderat för mig själv;)
    Jättegrattiskram och jag sällar mig till skaran som är sååå glad för er skull!!

    Adela

  59. Åh jag anade faktiskt efter bilderna på er datenight 🙂 hi hi
    Så kul! Och stort grattis till er båda! Håller tummar och tår att allt går bra och önskar er lycka till!
    Kram <3

  60. Stort grattis till hela familjen! Så spännande!!! Jag har ett oktober barn och sedan ett juni barn. Det var riktigt härligt att få ha en nyfödd under den ljusaste delen av året! Underbara maj, vilken skön månad att vänta barn till!
    Kram Anna

  61. Men å va roligt!! Stort grattis och all lycka till på färden! Förstår att du hållit det för dig själv, men det blir väldigt kul att få följa med på ett litet hörn.
    Många kramar!!

  62. Åh jag blev alldeles lycklig nu ju! Stort grattis till dig och er! Hoppas du får må bra och att allt går väl, håller alla tummar hårt!:)
    Kram

  63. Ja!!! Jag visste det, jag har känt det på mig, bombat mannen med ord som ”hon är gravid, jag känner det på mig, åh hopppppas!!!”. Varpå han mumlat, ”du har säkert rätt”.
    Så underbart! GRATTIS TILL ER! <3 Vi knäpper alla händer och fötter för er.

    KRAM / Lillafrun

  64. Fantastiska nyheter!!! Önskar dig all lycka, du fina människa som jag inte känner men som gör mig lycklig när du sättet ord på dina känslor. Känns nämligen som att du sätter ord även på mina när du beskriver din familj, make och barn. Det är härligt att leva!

  65. Grattis! Vad härligt! Här är en till som anat… Det kommer nog att gå bra ska du se. Fint att du delar med dej, nu ska det bli spännande att följa med och se vilken fin liten krabat som sen kommer.

    Lycka till!

  66. Har redan grattat till den härliga nyheten på instagram men jag måste bara skriva några rader här med 😉 Underbara bilder på dig och magen! Så roligt att du vill dela med dig, och det lär ju vara en sjuhelsikes massa tummar som kommer hållas nu för att det går vägen denna gång! <3
    Kram

  67. Åh va kul!! Men jag hade redan misstänkt det. Jag är nämligen själv gravid i vecka 16 och det var lite roligt. Du gjorde ju ett blogginlägg där du skrev om att du var så sugen på räksallad och visade en bild från er middag. Och då hade jag exakt samma dag skickat min man till affären för att jag var tvuuuuuungen att äta en krispig räksallad fylld av sallad och fräscha grönsaker den dagen. Och sen läste jag ditt inlägg på kvällen och kände bara att ”hon måste vara gravid” 😉
    Sedan har jag, precis som du, en son sedan tidigare och har under året genomgått två missfall – ett i vecka 12 och ett i vecka 7. Så jag förstår lite hur du känner. Mycket dubbla känslor, man vill men vågar inte riktigt vara glad. Samtidigt som man så klart är hur glad som helst. Nu börjar jag så smått släppa rädslan. Men den kommer nog sitta kvar lite lite under hela graviditeten på ett helt annat sätt än första gången jag var gravid.
    Men jag önskar dig verkligen all lycka och är så glad för din skull att ni kommit så här långt och att det nu ser så bra ut. Det ska bli extra kul att följa med i din graviditet eftersom vi bara är två veckor ifrån varandra : ) Stor kram

  68. Som så många andra så har även jag förstått… eller i alla fall hoppats! Nu håller jag alla tummar och tår för att allt går bra. Varför skulle det inte, fokusera på hur bra det gick med buse i maggen! Fina Emma… stooort grattis till Er allihopa! Å tack för att man får lov att hänga med på även detta äventyr;) Kram

  69. Åh va roligt att höra. Jag har varit med om exakt samma resa som du, så jag känner lite extra för dig. I juli 2013 var jag på ultraljud i vad jag trodde var 12-13 veckan. Men inget litet hjärta slog… jag hade råkat ut för MA och fick tabletter för att hjälpa kroppen på vägen. Sedan hade även jag ett tidigt missfall tre månader senare. Nu drygt ett år senare sitter jag och känner en liten älskad göra någon typ av avancerade volter i min stora mage. Beräknad ankomst självaste julafton! (Ska iaf försöka undvika stallfödsel som min namne 😉 )

    Stort grattis och lycka till!!!

  70. Ååhhh så underbart, grattis! Vad roligt och spännande. Och vad härligt att vi som hänger här får vara med. Kan ibland sakna bebismagen, den där känslan av att bära på något så fantastiskt som ett växande litet barn. Ett mirakel. Hoppas verkligen allting får gå bra den här gången!

  71. Åh grattis till dig Emma och till hela familjen! Håller tummarna för att det ska gå vägen denna gång! Har själv två små killar (1 och 4 år) som är provrörsbarn båda två. Blev först gravid på naturlig väg men fick då MA precis som er i vecka 12-13 någon gång. Sen ville det sig inte något mer, förrän vi testade IVF, och efter 15 försök och många, många missfall (b la ett så sent som i vecka 19) så har vi nu våra 2 små killar, så värt det! Jag är så glad att vi orkade hela vägen. Så verkligen lycka till från oss fyra! Tack för att du är den du är och för en fin blogg! Stor kram H m familj

  72. Ååå nu blir jag verkligen rörd o ögonen tåras.
    Så fantastiskt underbart!
    ALL LYCKA TILL ER!
    Och stort grattis till den fina lilla bulan.
    Varma kramar Anna

  73. Anade det (syns i ditt ansikte) men inte vågat fråga. Den här gången ska det banne mig gå bra och jag kommer va med hela vägen 🙂

  74. Åhhh stort grattis, vad underbart! Ser fram emot att följa med dig på er resa! Är själv i vecka 20 med första barnet och hoppas på massa roliga och bra Emma-tips 😉

  75. Åhhhhhhhh, ett superstort men försiktigt MEGAGRATTIS!
    Jag har sett kommentarerna men förstår inte att folk kan med att fråga även om det är i all välmening. Det är er bebis, er graviditet och ni väljer själva exakt när ni vill berätta. Det är det mest privata som finns och jag tycker att det är oartigt att spekulera även om man ju kan hoppas i smyg.
    Håller tummarna för att ni får snusa bebis i vår. Åh så roligt!

  76. Blev så rörd utav att läsa din text, stort grattis!! Är själv 33, bor i limhamn o är efter två jobbiga år äntligen gravid i vecka 11.
    Härligt att läsa att din barnmorska tar din oro på så stort allvar. Får man lov att fråga var du går någonstans?

  77. Så glada nyheter!! Hade också två missfall innan tvåan och sen tog det långa månader innan jag öht blev gravid. Mycket nervigt, svårt att tro att det faktiskt skulle gå. Men snart fyller hon fyra år och i slutet av april blir hon storasyster. Jag är en vecka före dig (och ungefär tre gånger så stor om magen :-D)

  78. Åh, det var så alltså! Som jag har anat, men fråga gör man ju inte.
    Jag är såååå glad för er skull och önskar er all lycka! <3
    Kram från mig

  79. Jag gläds med dig, mannen ochner supersötq buse att ni ska få tillökning! Önskar er all lycka och stort grattis!!

  80. Ett största grattis, så fint! Jag skulle gärna vilja veta var din fina klänning / tunika på bilden kommer från!

  81. Åh, vad märkligt att kunna bli så väldigt glad (och dessutom lite tårögd!) för någon som man inte känner egentligen. Men ett Jättegrattis från mig!! Jag håller alla tummar och tår!

  82. Åååå… jag är så GLAD för er skull!
    Är själv gravid i v 13, så det ska bli riktigt kul att följa dig denna gången.

  83. Åh men stort STORT grattis!!! Så underbart roligt!!! Jag håller mina tummar för att det går hela vägen den här gången! Risken för missfall har ju nu minskat gigantiskt! Och visst vill man berätta och dela det med andra, eftersom det är så stort för en själv! Jag är själv i vecka 18 och var på vårt första ultraljud igår. Så härligt att få se riktigt bevis på att pickande hjärta! (Även om magen varit bevis nog. För med barn nr tre i magen syns det tidigt.)
    Ta hand om dig, stor kram!

  84. Gratulerar:) håller tummar o tår för er!! Jag kommer ihåg den där känslan av oro som gjorde sig påmind… Men du ska se att ni klarar det<3 ta hand om varandra!!

  85. Hej! Har aldrig kommenterat trots att jag alltid läser din härliga blogg. Stort grattis till både bebis och födelsedag! Ha en fin kväll! Hälsningar u

  86. Åh vad roligt! Stort grattis! Jag känner så för dig, då jag själv hade missfall tidigare iår och nu är gravid igen. Snart halvvägs, otroligt vad fort tiden går. Du ska se att allt kommer gå vägen den här gången och att ni blir fyra till våren.

  87. Så glad och rörd jag blir. Grattis! Det lilla barnet är lyckligt lottad att få komma till er varma familj. Jag blir bara pyttelite avundsjuk, då jag ju ville låna den kommande bebisens mamma till att fota vårt bröllop i augusti… Älska i-landsproblem…

  88. Men åååh GRATTIS Emma och familjen!!!
    Så otroligt fina nyheter att få läsa, så glad för er skull.
    Mina tummar hålls hårt för er.
    Stor stor kram till dig och er!

  89. Det är så många som redan gratulerat, men jag tycker att en till gratulation säkert kan få vara med,eller?!

  90. 3 maj är en alldeles utmärkt dag då min äldste son är född. ☺️ All lycka och välgång till hela familjen!

  91. Men vad roligt…Kom på mig själv just att det kändes precis som en nära vän berättat att hon var gravid igen =) Nu har jag följt din blogg så länge att det känns ibland som jag känner dig…Att du är i min värld och inspirerar , berättar och får mig att skratta…precis som mina riktiga vänner =) Superglad för er och hoppas allt går jättebra! Kram

  92. Jättegrattis till en till familjemedlem, till graviditeten, till lyckan att få bli mamma igen till en annan krabat. Så kul att se folk glada och lyckliga.

    Lycka till med allt <3

  93. Hej! Jag trillade in hit av en slump idag, för första gången.
    Jag brukar aldrig kommentera i bloggar, men nu var jag tvungen. Jag är också gravid med mitt andra barn i vecka 14, och är också beräknad just den 3/5!

    Grattis till oss! 🙂

  94. jag är ju sen med att gratta – men jag tycker att det är bättre sent än aldrig 🙂 Grattis till er, verkligen ett stort stort grattis!!! o så har jag en fråga… o den känns ju en smula larvig i jämförelse, men klänningen, den verkar vara lite bra för en gravidkula och en sådan har jag men inte den där klänningen… så du kanske vill tipsa mig om vart den kan tänkas hittas?!

    Önskar dig en finfin söndagkväll!!

    e-Kram
    Tatjanis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg