Att njuta frukost.

 
 

 AT2B3454

 
 
 

Om det är något Mommo och Sockervadds-Göran gör riktigt bra så är det frukost. De där två förstår vikten av att njuta dagens första mål och dukar fram den ena delikatessen efter den andra på frukostbordet. Hemmabakade knäckebröd, hemmabakat bröd, färskpressad apelsinjuice, granatäpple, stekt ägg och bacon, grekisk yoghurt, blåbär, ostar – allt.

Det är som att vara på hotell.

 
 
 

AT2B3456

 
 

AT2B3458

 
 

AT2B3464

 
 

AT2B3465

 
 
 

Så en sådan frukostmorgon njuter vi av idag, samtidigt som jag svär över tekniken. Den här veckan verkar jag ha ruggigt dålig teknik-karma då jag i fredags fick hetsjaga i hela Malmö efter en ny telefon då min helt sonika la av. Jag kan inte vara utan telefon. Så nu har jag en iPhone 6 som jag inte lärt mig ännu. Och ovanpå det så verkar nu min älskade Mac ge upp – det här inlägget har varit en svärande kamp att skriva då muspekaren lever ett eget liv och varannan knapp inte fungerar. Så den ska mannen nu skruva isär, och det vet ju gudarna hur det kan sluta.

Kul.

Men, men, har jag tur så får Mac:en liv igen och jag slipper köpa en ny. Oavsett finns det ju ingenting jag kan göra.

Mer än att njuta av frukosten, då såklart. Så det tänker jag koncentrera mig på nu.

 
 

slut

17 kommentarer till “Att njuta frukost.

  1. Ljuvligt med riktig hotellfrukost! Vi kör nästan alltid ägg och bacon på söndagarna här hemma, bara för känslans skull. Och så är det ju himla gott också!

    Trist med allt teknikstrul… Min erfarenhet säger att en krånglande grej ofta leder till fler krånglande grejer. Precis som att de kommunicerar med varandra, att nu jäklar ska vi strula till det. Min MacPro hade exakt samma problem i våras som de du beskriver nu. Det slutade med att jag fick lämna in den och blev 3500 kronor fattigare… Hoppas din man fixar biffen!

    Må så gott!

  2. Ser underbart ut, älskar frukost!

    Har inte hunnit gratta för livet i magen än, helt underbart så stort grattis vackra du!! Vill så himla gärna vara gravid igen jag med, kan inte riktigt acceptera att vi skulle ”vara klara”, men vi får se..

    Lycka till med allt och njut =)
    Kram Catta

  3. Suttit uppe sedan sex och blev nu dundersugen på frukost.
    Tack för det 😉

    Och det där med karlar och skruvmejsel, det vet man ju hur det kan sluta. Lycka till 😉

    6:an, den vill jag höra mer om.
    Svår?

    Hälsningar
    Yohanna

  4. Hej! Min muspekare levde också sitt eget liv och for lite vart den ville – visade sig att den gjorde så när jag hade min nya laddare inkopplad i datorn. När jag tog ut den fungerade det som vanligt. Detta kanske inte är problemet du har, men jag tänkte att jag kan ju dela med mig -det kan ju vara samma. Hoppas det löser sig i alla fall 🙂 Trevlig söndag!

  5. Hej!

    Vilken vacker lampa i köket, var hittar man den? Även de blåa skålarna och assietterna var trevliga.

  6. Du som fotar så mycket var sparar du dina bilder? Jag har en extern liten hårddisk men jag har hört att det finns serverhotell man kan spara bilder på också. Hur gör du?

    ps Tant/Toka (svårt att se skillnad) ser ut att ha hittat en perfekt plats 🙂

  7. Jag mår psykiskt dåligt för att min sambo inte friar. Har hatat på mina vänner i sex år svartsjuka pga detta. Vad tycker du jag ska göra för att komma bort detta, trivs inte heller med mitt yrke. Jag vill vara kreativ. Visa mina kreativa vänner att jag är mer värd än dem. Jag saknar självförtroende, blir lätt manisk, kan inte sluta hata andra som är gifta eller kanske gifta sig en dag. Så mkt hat laddar mot dem. Vad ska jag göra? Så svartsjuk, finns inte ord för den starka känslan av svartsjuka. Ser inte klart längre gränlös och kan till och begå lagbrott för hämnd…

    1. Hej! När jag mår dåligt eller är ur fas tycker jag själv att det är väldigt skönt att gå och prata med någon. Jag gillar KBT, men där är ju alla olika. Testa och se om du hittar någon för dig!

  8. Åh, några knappar la av på vår mac också… Störigt! Vi bytte tangentbordet, kostade runt 1000 lappen.. 🙂 Så det är ett tips om den inte är supergammal o mannen inte klarar ut det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg