Att ha kramat någon saknad.

 
 

AT2B6071

 
 
 

Och så fick vi träffas tillslut!

Stackars lilla Banditen, som nog hade krymt lika mycket som jag har växt sen sist – som hasade runt på en krycka men ändå var vid gott mod.

Jag kom med sallad och cola och hundgodis till Abbe, och satte vi oss ner för att inte resa oss igen på sisådär fyra timmar eller så. Det blir väl sådär när man inte har träffats live på för lång tid, och när Facebookchatten aldrig kan uppväga grejen med att sitta ner mitt emot varann och prata.

 
 
 

AT2B6074

 
 

AT2B6084

 
 

AT2B6079 copy

 
 

AT2B6085

 
 

AT2B6076

 
 
 

Tydligen skulle vi fira min födelsedag också.

Nu hade mitt paket kommit och Banditen hade fixat tårta, så jag fick ett litet extra firande en fredag i januari minsann och kände mig väldigt uppvaktad. Och tårta – herregud vad gott det är. Tårta borde man äta mycket oftare. Så vi fick avbryta pratandet med tårtätande också, men bara för en mycket kort stund. Vi hade ju en hel del att avhandla.

Och så fick jag paket! Kändes ju lite galet när det var jag som hälsade på henne men så skulle det tydligen va.

 
 
 

AT2B6090

 
 
 

Så fort jag hade fått av pappret och såg trycket på kartongen visste jag vad det var för något.

Dör.

 
 
 

AT2B6089

 
 
 

Något jag har spanat på väldigt, väldigt länge. Ni ska få sen den sen. Magisk.

Och sen var det tyvärr dags att kramas hejdå och åka hem, med en lite lättare känsla i kroppen efter att ha träffat någon man tänker på så mycket och fått ösa över alla de ord man sparat åt varandra på tiden man inte setts, och framförallt – att få se att hon är precis samma Bandit som innan, bara tillfälligt med krycka.

Vänner.

Är det inte det finaste, så säg.

 
 

flingan

12 kommentarer till “Att ha kramat någon saknad.

  1. Så härligt att ni har varandra. Och vad nyfiken jag blir vad det var du fick. Finaste Bandit hon är ju för go! Men det är du värd för du är ju minst lika go. Kram Annika

  2. Nu komner det en larvig fråga. Jag har precis köot mej en iphone 5 och letar ett skal till den. Har kollat på merlene birger det svart/vita men såg på insta att du har ett svart. Så jag blev lite nyfiken vad det är för skal.
    /Ann-Sophie

    1. Jag har en 6:a nu och ett GRYMT fodral. Den är liksom som en liten bok där man öppnar så sitter mobilen fast i det med en magnet, så om det ringer etc så tar jag bara loss telfonen. Annars är den skyddad. Fantastisk uppfinning! Den sålde dom på mig i Tele2-butiken.

      1. Ok. Jag har en sån till kort mm de är käcka. Tänkte köpa ett vanligt skal att byta till. Får kolla runt lite på olika
        /Ann-Sophie

  3. Så härligt med fin vänskap!
    Får jag fråga var den fantastiskt vackra kimonon kommer i från?
    Hälsar
    Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg