Att ta sig till Småland i helgen.

 
 

AT2B6284

 
 
 

Redan onsdag, alltså?

Och jag och Buse delar täcke i soffan och äter frukost och gäspar. Så segstartade att det är inte klokt.

Men onsdag innebär att det snart är helg, och då är det dags för en tripp till Småland för att se hur Drömmen klarat stormen (även om grannarna har rapporterat att det inte är någon fara) och för att hälsa på Mormor och SockervaddsGöran och låta flickorna få lite Smålandsluft. Mamma fyllde år ganska nyligen så vi får passa på att fira henne lite också tycker jag.

 
 
 

AT2B6282

 
 
 

Men det finns lite att göra innan dess.

Idag är det besök hos min ”vanliga” BM, imorgon fyller en viss Bandit år minsann och jag har tre stycken möten som allihop får mig att fnissa av förväntan. Och snön föll igår, även om man inte kan se ett spår av det idag, så det finns väl en ganska stor chans att det gråa snart byts ut mot vitt innan våren kommer för att stanna.

Så nu ska jag försöka skaka av mig sömnen här under täcket, njuta av att ha en morgonvarm Buse i famnen och se på Dr McStuffins ett litet tag till.

Sen startar dagen, tänkte jag.

 
 

flingan

6 kommentarer till “Att ta sig till Småland i helgen.

  1. Gud vilken mysig morgon, jag hade gärna bytt med dig. Önskar så att jag hade möjligheten att bestämma alla tider själv och kunna göra så att pojkarna slapp bli styrda av klockan.
    Försöker göra mitt bästa ändå med tända ljus och låta bli att stressa i onödan drömmer fortfarande om att slippa väckarklockorna:) Vore ju så mysigt!

    Ha en underbar dag nu.

    Kram kristin
    http://onlyfemale.se

    1. Vi är ju tyvärr styrda av klockan vi också de dagar han är på förskolan. Han måste vara där innan frukost och oftast tar mannen honom på väg till sitt jobb, så det finns tider att passa. Men vi lyckas få en skön lunk ändå känns det som, Buse är ganska ”lätt” på morgonen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg