Att säga hej till Småland idag.

 
 

AT2B6172

 
 
 

Idag packar vi bilen semifull och åker till Småland!

Främst till Mommo och SockervaddsGöran för att fira att mamma fyllt åt, men vi stannar även förbi på Drömmen på vägen upp för att se så att allt är fint med vårt älskade hus och för att insupa lite Drömmen-känsla.

Tydligen ska det ha kommit lite snö i Småland så jag packar med termobyxor, Buse-overall och pigga hundar och hoppas på att få till några skogspromenader i det vita och chansen att få njuta av vinterväder och skogsdoft och den där friheten som liksom ligger i luften där.

 
 
 

AT2B6177

 
 

pi

 
 

AT2B6167

 

(En häromdagens bestående av preggojeans från H&M, gravidtshirt från Asos, väska från Malene Birger, en smokingkavaj jag reafyndade här och en underbar klocka som jag har fått av Triwa – finns bland annat här). 

 
 
 

Så idag; mot Småland!

Först ska vi bara jobba, jag ska med Tooka till veterinären (hon har lite kletiga ögon tycker jag), bilen ska som sagt packas och mammas födelsedagspresent får inte glömmas; den står i en jättekartong i hallen för att påminna mig varje gång jag går förbi. Men sen blir det en helg med god mat, lugn&ro och en dos skog pudrad med lite snö. Det blir fint.

Vad ska ni hitta på?

 
 

flingan2

13 kommentarer till “Att säga hej till Småland idag.

  1. Godmorgon fina du!
    Kör försiktigt i trafiken.
    Jag gillar din väska, har tittat på den själv och önskat mig i present :).
    Hoppas det går bra med Tooka!!

    KRAM

  2. Så fin du är! 🙂
    Låter som en fantastiskt skön och härlig helg! Här i Östergötland strålar solen och jag hoppas att den gör det hos er också! Själv åker jag mot huvudstaden och går på kickoff med klädgänget me&i! Ska bli härligt att inspireras av vårens kollektion och få lyxa lite på hotell!
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

  3. Ha en förtjusande helg i Småland! Själv ska jag och sambon packa in en 9 veckors labradorvalp och bege oss till Östra Skåne för kvalitetstid med min älskade familj i sommarstugan vid havet. Ska bli spännande att se hur lillan reagerar på havet. There´s a first time for everything =)

  4. Låter som en skööööön helg!
    Hoppas det går bra hos veterinären med Toka.
    Jag ska åka till Kosta och bo på Kosta Boda Art Hotel. Mannen jobb har kickoff och då får vi respektive ansluta framåt eftermiddagen för Spa o middag. Ljuvligt!
    Ha en fin helg!
    Kram Anna

  5. Jag väntar ner mannen hit Spanien, stora tjejen ska ha 3 klasskompisar på bak och övernattning, Lillan ska säkert mysa in sig med sin saknade pappa och jag springer nog runt och sköter marktjänst. Önskar Er en härlig helg.
    Kram Jess/ Annorlunda Underbara

  6. Skog och mark, fantastiskt att vistas i. Jag ser framemot en helg bland nära och kära, loppisrunda och kanske årets första semla. Eller fastlagsbulle som vi kallar dem i Finland. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg