Att vara så löjligt fäst.

 
 

AT2B6325

 
 
 

Det där stället, alltså.

Vi kom ju fram igår och så fort vi öppnade dörren och doften av Dröm slog emot oss så var det som om hjärtat accelererade lite. Jag innerligt och helhjärtat älskar det där stället. Så är det bara. Dom knarrande golven, den mjuka doften av Voluspas doftpinnar, lampornas gula sken, känslan av att väggarna hälsar välkommen och säger att dom saknat oss, dom också.

Nu var vi ju bara precis inom igår för att se så att allting var okej sen stormen innan vi körde vidare, men det räcker på något vis.

Allt var okej, allt var som vanligt och det står där varje dag – lika vackert – och tar emot oss när vi kommer.

 
 

flingan2

12 kommentarer till “Att vara så löjligt fäst.

  1. Det är ju precis så det ska vara när man har ett ledighetsboende.
    För mig är det så att axlarna sjunker ner där de ska sitta när jag kommer till Landön där vi har vår husvagn. Det är inte så mkt husvagnen i sig utan hur jag mår när vi är på Landön.
    Ha en härlig helg!
    Kram

  2. Så underbart! Känner igen mig lite i din känsla. Känner precis samma sak för mitt ”nya” hem. Har bott här sen maj o det är mina föräldrars gamla hus (inte det jag är uppvuxen i). Inte lika gammalt o charmigt som drömmen men med stora ytor o en stor tomt o mitt i naturen, med några hundra meter till Östersjön (och lika många till Öresund). U N D E R B À R T kram Lisa S

  3. Vem hade inte älskat Drömmen?!
    Drömmer själv om att ha ett lantställe nån dag..

    Hur långt är det från där ni bor? Tar det långt tid att köra?
    Kram & ha en lovely lördag!
    Catta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg