Att ha hittat den bästa.

 
 

AT2B7307

 
 
 

Efter att ha testat en himla massa ögonbrynspennor genom åren har jag nu äntligen hittat den ultimata vinnaren! Den slår till och med MakeUpStores trio skuggor som jag varit så frälst vid tidigare.

Den här skönheten heter Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil och är så sablans bra, mycket för att själva stiftet på pennan är jätte-jättelitet så man kan måla små, små strån som verkligen smälter in precis som ens egna. Jag har Medium Brown vilket är ungefär en nyans ljusare än mina bryn, tycker att det blir mer naturligt så, och så kan jag hellre fylla i mer för att få det mörkare.

Så det blir dagens tips! Världens bästa ögonbrynspenna. Jag hittade min på Eleven men den finns säkert lite varstans.

Häpp!

 
 

flingan2

10 kommentarer till “Att ha hittat den bästa.

  1. Åhléns har en del Anastasia..jag fyndade en eyeliner på rea som är helt otroligt bra. Sitter hela dagen o trots det enkel att få bort.

  2. Sitter den typ hela dagen Emma? (är den lika grym som Anastasia pincetten så gör den ju så klart det!!)
    Har spanat på den där. Jag är ju beroende av Glo Minerals kittet, men jag saknar ofta en penna att laga de där fina stråna & konturen med.

    Kram

  3. Efter att ha tröttnat på makeup stores tre ögonbrynsskuggor, så använder jag nu ingenting. Men har letat som en tok efter något bra, lite enklare ögonbrynsjox. Så, detta ska testas! Tack för tipset! 🙂 Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg