Att äntligen ha fått sova.

 
 

AT2B7613

 
 
 
 

Åh, vet ni? Inatt fick jag sova. Jisses så skönt.

Så idag är jag mycket mer människa, om än fortfarande lomhörd och med ett konstant ringande i högerörat. Det är smällar man får ta. Igår var jag liksom så trött att det gungade i golvet när jag gick. Som att vara på en Finlandsfärja, minus det roliga.

Och ser ni? På bilden?

Såklart kunde jag inte den här gången heller komma ur Copperplate tomhänt, utan baxade med mig en gigantisk korg i vackert sliten grå rotting som jag tänkte kunde vara fin där bredvid skåpet, och hålla kuddar och plädar som för stunden inte används.

(Men så mycket kuddar och plädar har jag inte, i botten ligger vanliga sängkuddar vi hade extra av för att fylla upp lite).

 
 
 
 

AT2B7616

 
 
 
 

Tycker att den blev vacker där, mot väggarna.

Som många frågar om för övrigt! Dom är målade med Kalklitir såklart, deras Celadon Primo. Älskar den där nyansen, som blöt sand eller som gruset i ett grustag när man skrapat lite på ytan.

 
 
 
 

AT2B7620

 
 

AT2B7623

 
 
 
 

Och i korgen, då?

Jo, jag hittade ju lite saker på hennes reahörna också. Som den randiga kudden och guldöverkastet. Den lilarosa pläden har ni nog sett sen innan, den finns här. Och en vackra paisleykudden? Den har jag hittat här. Jag är helt tokig i de där paisleymönsterna som ni vet.

Men ja, så ser det alltså ut bredvid skåpet nu i vårt vardagsrum; en korg full med fluff och blekta färger och ett stänk av guld.

Saker att tycka om samlat i ett.

 
 

flingan2

12 kommentarer till “Att äntligen ha fått sova.

  1. Godmorgon söndag!
    Kalklitir-färgerna är så jädrans läckra :).

    Skönt att du fått vila lite, hoppas du blir pigg snabbt nu!
    KRAM

  2. Så skönt! Sömn är bästa medicinen! 🙂 Och så fint! Undrar lite om färgen Celadon Primo, kan vara svårt med färger på datorn och hur de ser ut i verkligheten. Länge velat ha en sorts sandfärg med rätt nyans… passar färgen till mycket ljust-blekt-gråblåturkos soffor tror du? Eller något förslag?

      1. Tack snälla! Egentligen är det nog inte turkost i färgen, svårdefinierad… hört någon säga ljusgrå när färgen kommenterats. Det är gamla Eilersensoffor med dunkuddar, jättesköna! Färgen är nog mer blågrå, mycket mycket blek ton.

  3. Hej Emma!

    Vilket märke är det på korgen? Den var så fin!
    Vet du om man kan köpa den på nätet?

    /Josefin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg