Att bo bland robotar, fåglar och kaniner.

 
 

AT2B8413

 
 
 

Det finns tre saker som Buses rum är fullt av;

robotar, fåglar och (framförallt) kaniner. Just kaninerna har liksom följt honom sen han var bebis; det startade med KoiKoi och sen har arsenalen utökats i stadig takt under årens gång. Väldigt tacksamt att han har en förkärlek för just kaniner kan man tycka eftersom det finns så otroligt mycket vackra, unika, roliga kaniner där ute att förälska sig i.

Robotarna ska helst se gamla och skruttiga ut (där är de ”riktiga” robotar enligt Buse) och de på bilden ovan är klara favoriter. Dom har han fått av Tindy och alla har en hedersplats på skåpet när dom inte är nere på golvet och promenerar.

 
 
 

AT2B8419

 
 
 

Där, på stolen (från Tine K – vackraste stol jag vet) sitter en kanin som är döpt till Bebis-KoiKoi. Den säger han varje dag att lillebror ska få, så att lillebror också har en egen KoiKoi att tycka om. Bebis-KoiKoi är en mindre version av KoiKoi, men med samma mjuka päls och med en mer beige nyans än KoiKois en-gång-i-tiden-vita.

Så himla fint att han vill ge bort något han håller nära.

(Kaninen till vänster är Mamma KoiKoi om ni undrar. Pappa KoiKoi är en stor, rosa katt. Inga konstigheter).

 
 
 

AT2B8420

 
 
 

Plåtkanin i taket. Den minns jag tyvärr inte varifrån den kommer, men den är så fin.

 
 
 

AT2B8411

 
 
 

Och på skåpet står en gammal Tine K-urna med undulater i grenarna, en hatt hänger ovanför och sittande mot väggen hittar man en alldeles vansinnigt söt Maileg-kanin i shorts och t-shirts som jag fick på posten till lillebror i ”lycka-till-present” av Cirkusfabriken. Den får bo där uppe på skåpet i två månader till; tills vi blivit ännu en i familjen och den kan ges till sin rättmätige ägare.

Så visst finns det en liten samlare i familjen –

han är tre och tycker om kaniner, fåglar och robotar och om två månader blir han den finaste storebro’rn i hela världen.

Vår älskade omtänksamma.

 
 

cherry

12 kommentarer till “Att bo bland robotar, fåglar och kaniner.

  1. Jösses, är det bara två månader kvar?! Vad fort tiden går. 🙂 Visst är det underbart med de små kaninerna och allt annat de fäster sig vid?
    Elias har Snoken, en grå och blårandig katt som han fick av min tvillingsyster när han föddes. Han var honom så kär, att vi var livrädda att han skulle komma bort på förskolan, så vi köpte en Mini-Snoken. Mini-Snoken tappades bort på väg hem från förskolan en dag, men Snoken är kvar. Varje natt delar de kudde. 🙂
    De där undulaterna är så underbara. En gång i tiden hade jag 8 undulater, i en stor voljär som jag byggde själv. Älskar undulater! 🙂

  2. SÅ fint att vilja dela med sig av Bebis-KoiKoi! Är det inte roligt att följa med i de blivande storebrödernas tankar kring bebis? Hos oss är det just nu diverse namnförslag på liten som roar. Vad sägs till exempel om ”Superman” eller ”Borstatändernaflickan”? 😉

  3. Här har vi fullt med Koi-Koi nu, fast riktiga. 9 små ungar som är runt två veckor nu, har öppnat ögonen och kravlar runt, helt fantastiskt roligt.

  4. Så himla söta! O det där med att de förälskar sig i saker ä ju så sött <3
    Och tingen tenderar ju att skifta med tiden om jag säger så;-)
    Ha en fin måndag!
    Kram Anna

  5. Och jag har en 6-åring som hyser en stooor kärlek till just kaniner! Oj vad många gosedjur det finns som ser ut som kaniner! Här tas det tacksamt emot fina tips på andra kaninsaker, sådant kan man inte få för mycket av. Inte heller lego visst!

  6. Men ååå vilken fin kanin mammakaninen va!!! Skulle såå gärna vilja ha en sådan till min dotter, någon som vet vart man kan få tag i en sådan!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg