Att vara utan dator.

 

 

brum

 
 
 

Apple Store kunde tillslut ta sig an min dator (som jag tappade i golvet två veckor efter jag köpt den, ni vet, och sen dess bara kunnat se på sisådär 70% av skärmen) så de senaste två dagarna har jag varit helt utan min älskade Mac. Snacka om att känna sig bakbunden. Jag kan inte fixa bilder och jag har inte tillgång till de program jag är van vid, vilket komplicerar livet en aning när man liksom är beroende av just redigeringsprogram och sin bildbank. Men igår kväll ringde dom och berättade att den var klar! Så idag kan jag äntligen åka och lösa ut den och återgå till business as usual här hemma.

Men det innebär att jag inte har några egentagna bilder ännu att visa er från när vi var i huset igår. Mer än den ovan som jag tog med mobilen och som är från ett av de nya badrummen. Ett så himla fint rum tycker jag, med det där fönstret vid badkaret och gott om plats att röra sig på. I Lutande Huset hade vi ju bara ett litet badrum, och att nu få tre stycken (varav ett tillhör kontoret/studion) där alla är ganska generösa är en dröm. Att få plats med ett skötbord till exempel! Lyx på hög nivå.

Badrummet ni ser ska inte fixas så supermycket. Väggarna ska målas nån gång (inte nu innan bebis) och lite mer förvaring ska upp, men det är som sagt ingenting som kommer att fixas förrän lillebror hittat sig en plats där hemma och livet börjat återgå till nån form av rutin igen. Det är ganska skönt på ett sätt att ha en naturlig bromskloss den här gången; att veta med sig att vi bara gör x antal rum innan han kommer och att resten får ligga som en frestande hägring att ta tag i lite längre fram, så jag inte bränner igenom allting på några veckor i vanlig ordning och sen blir rastlös när det är klart. Nu hinner jag njuta av det på ett annat sätt.

Men – idag får jag alltså min dator åter, och kanske blir det en sväng ikväll till Lanthandeln för att se hur långt killarna kommit. SÅ spännande. Oavsett så är det fredag vilket är värt att fira lite extra, och jag återkommer snart med riktiga bilder av det hus vi börjat älska.

Ta hand om er.

 
 

cherry

5 kommentarer till “Att vara utan dator.

  1. Den där känslan av att ha ett projekt igång, helt underbar! Och ett helt nytt hus att boa in sig i och få in sin egna still i – amaze! Skönt med datorn, jag får krupp när jag är utan min ett par dagar så förstår att du varit lite frustrerad 😉 Ha en fantastisk fredag – livet leker!

  2. Hej hej!
    åååå det är så spännande så man knappt kan sitta still..
    Det här huset kommer ju bli vårens bästa följetong…
    Man längtar varje dag efter att få se lite mer… Å nu när man sett förebilder lääängtar man ännu mer till att få se det växa fram till ert…
    Sååååååå snyyyyyyggt!!
    Å härligt att du bromsar dig själv o gör dig färdig för bebisbubblan…
    Ha en fin helg nu du underbara!
    Kram Katarina

  3. Så underbart badrum det ser ut att vara! Älskar badkar, önskar såååå att jag hade ett hemma. Men, det får väl bli i framtiden. Ser verkligen fram emot att höra mer om lanthandeln! Trevlig helg! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg