Att ha fått påskens finaste ägg i år igen.

 
 

AT2B1004

 

 

 

Även i år kom Banditen med årets vackraste påskägg.

Hon gör dom själv, såklart. Tokan. Sitter och målar dom med Kalklitir och klistrar dit Buses namn och knyter fina band runt.

Hon är så pysslig att det finns inte.

 
 
 

AT2B1007

 
 
 

I dom?

Gud. Min BM kommer rasa av stolen när jag väger mig imorgon. För i mitt låg dom absolut godaste kakor jag vet och som jag drömt om sen min babyshower – nån slags mördegshistoria med Dumlekola i. Dör. Består i princip bara av Dumlekola, smör, socker och sirap så ni kan ju tänka er himmelriket.

Buse fick klubbor och favoritgodis och ett paket med insekter och stämplar, så nu sitter han vid bordet och stämplar för glatta livet på allt han kommer åt. Mannen fick Reisen.

Så vi kramar ut det sista av påsken här i Lanthandeln idag, med kakor och godis och gubbkola.

Finfint om ni frågar mig.

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att ha fått påskens finaste ägg i år igen.

  1. Du är långtifrån stor med lillebror så några påskägg mer eller mindre..är man gravid så är man liksom…:=) Varit i Ystad och utanför idag (Svarte) för inköp av begagnad soffa till vårt uterum..en hörnsoffa m divan i tyg..då vi liksom vill inreda det som extra vardagsrum…så tankarna for lite hit och dit…var ni nu hamnat…men men..förstår att du inte vill ha halva Sverige utanför som fotograferar och tar selfies och groupies…räcker med nyfikna grannar ibland..blir väl så när man kommer ny i en by….Hoppas Busen kryat på sig och ni snart får njuta av trädgård och körsbärsblommor och havslukt och fågelkvitter och att spatsera med barnvagnen på kullerstensgatorna i stan…..<3
    kramis Birran i Hörby..

    1. Ha ha fina du <3 jag tror ingen vill ta selfies här. Men det känns ändå bäst att inte outa var jag bor exakt. Ett extra vardagsrum låter underbart!
      Kram

  2. Jag har dille på dom kakorna (är i v.35), fick dom på min babyshower igår och åt liiite för många =)

  3. Gud vad jag önskar att jag vore så där pysslig. Men jag är nog mer tekniskt lagd.. jag byter däck, olja, tändstift, bromsar och annat på bilar. Jag målar och tapetserar sjäv. Jag lagar mobiltelefoner och annat men nah, pysslig är jag inte. Har lärt mig efter många år att man kan vara bra på vissa saker men mindre bra på andra, men önska kan man ju. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg