Att visa mer av Buses veranda.

 
 

AT2B1331

 
 
 

Nå vad säger ni?

Ska vi öppna de där dörrarna ut mot verandan?

De som går från Buses ”vanliga” rum ut till den där inglasade, varma platsen jag så gärna ville ge honom så snart jag såg den. Den här, verandan, var Buses plats redan innan huset formellt var vårt.

Jag visste att här; här skulle han kunna skapa fantasivärldar.

 
 
 

AT2B1302

 
 
 

Och så blev det!

Där flödar solen från alla håll, det nästan tar ett tag för ögonen att vänja sig.

Där står trädet ni såg igår, en korg full med plädarna från Numero 74 (från Mokkasin), en luftballong från Artilleriet och i taket de där älskade vimplarna med en liten bjällra i spetsen, och så flygplanet vi fann på ILVA nån gång när han var bebis.

En helt egen liten inglasad värld att visas i om det vanliga rummet känns för fattigt på ljus.

 
 
 

AT2B1317

 
 

AT2B1318

 
 
 

… Saker som flyger…

 
 
 

AT2B1322

 
 
 

… saker som växer….

 
 
 

AT2B1619

 
 
 

… Och saker att krypa in i.

Som ett tipi-tält, närmare bestämt. Nu har dom två; lillebror och Buse. Ett som kan stå ute i trädgården och ett som kan stå inne i rummet. Det vi hade används så flitigt och med det här så slipper vi bära in och ut hela tiden, utan kan ha ett på vardera plats.

 
 
 

AT2B1620

 
 
 

Det har små flaggor i toppen, tältet, och finns på Mokkasin. Såklart. Hon hittar de finaste av saker.

 
 
 

AT2B1610

 
 
 

Och åt vänster skymtar den lilla bänken från Oliver Furniture jag målat med Annie Sloan; en plats att sitta ner och filosofera om man nu skulle bli trött av lekandet.

Japp, så ser den alltså ut; Buses veranda.

Målad, nästan helt inredd, och med ett alldeles eget, blommande träd.

 
 

cherry

33 kommentarer till “Att visa mer av Buses veranda.

  1. Men huuuur mysigt?! Fantastiskt fint och inbjudande! Det är så härligt att få följa med in i rum efter rum! Stor kram Andrea

  2. Å vad jag väntade på detta inlägg! Finns det möjligen en gnutta chans att få veta vart flygplanet och luftballongen kommer ifrån? Såååå vackra. Mina två små gossar 3 och 1 skulle tycka de vore toppen eller ja iaf deras mamma

  3. Vilken saga! Där skulle jag själv vilja bosätta mig och bara drömma mig bort 🙂 Vilken fantastisk inspirationskälla du är, så begåvad 🙂 Superkul att få följa med på inredningsresan. Tack!!

  4. Fantastiskt! Vilken gåva! Så fint! Måste bara säga att jag tycker att du verkar vara en fantastisk mamma!! Vilken tur buse har som hamnat hos er!! Och lillebror såklart! Tack snälla för att du delar med mig! Så kul! Längtar lite extra mkt efter dina inlägg nu när ni flyttat! Stor kram Lisa S

  5. Magiskt är ordet 🙂 Du måste ha en otroligt lycklig Buse där hemma,vilken sagovärld du skapat åt honom 😉
    Kram,Monica i Rom

  6. Förskräckligt generöst att ge en sån sagoveranda till sitt barn, jag hade knipit det sovrummet för egen del ögonaböj:-)

  7. Jättefint:)
    Jag bestämde mig för att beställa ett sådant tält men när jag väljer färg så försvinner rutan ”KÖP NU” -jag har försökt att skicka mail till henne men då kommer det upp ”First Class”, vet du hur man gör?

    1. Finns färgen du vill ha i lager då? Jag tror att det bara är puder och ljust puder som finns inne – när man valt färg och köp-knappen försvinner så betyder det att just den är slut :/

  8. Underbart:)
    Drømde om deg i natt, og av en eller annen underlig anledning skulle du veie deg hos meg fordi du hadde så tynne armer!!! Vekten viste 38 kg:0 Ikke rart armene var tynne:))))
    Klem Lise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg