Att ta en lugn fredag.

 
 
AT2B1066
 
 
 

Ah. Fredag.

Och vi tar en lugn morgon här hemma; är alla ännu i sängen och vaknar till liv i sakta mak. Jag sover så skönt nu för tiden och har gjort så de senaste veckorna; i flera månader under graviditeten så vaknade jag ju runt tre på natten och kunde inte somna om men nu sover jag som om någon sövt ner mig och det är oslagbart. Äntligen lite vila. Det vet man ju att det inte blir så mycket med när han väl är ute.

Men, idag är det alltså fredag. Och ska vi kika lite mer på vardagsrummet?

 
 
 

AT2B1128

 
 
 

Nu ser det ju fasligt tomt ut på bilderna, det finns lite mer saker i det nu än när jag fotograferade. Men det kommer få vara ganska tomt tills vi hittat rätt saker av gamla och nya att ställa in, vi vill liksom inte ställa in något bara för att fylla ut. Då får det hellre ta lite tid.

Där ser ni soffan från Lakewood Living lite bättre också, ni som frågat om den.

 
 
 

AT2B1198

 
 
 

Och bordet som jag är himla nöjd med (från ILVA). Mattan från Ellos som ni vet.

 
 
 

AT2B1202

 
 
 

Och så lite vackert!

Saltlyktorna är så fina med sitt bleka, sandrosa sken och de står fortfarande där på soffbordet. Krukan (älskar den krukan, den finns här) har ju fått flytta till fönsterkarmen nu i sällskap med andra som ni sett på tidigare bilder. De små fjäderpinnarna fungerar precis lika bra året runt tycker jag (finns här) och mjukar upp en aning.

Ja, det var lite mer vardagsrum det. Idag ska jag välja färg till den lilla hallen tänkte jag. Inte för att vi kommer hinna måla innan bebis, men det är skönt att veta vilken kulör det blir och iallafall ha färgen hemma när andan sen faller på.

Det finns ju hur mycket som helst i det här huset att göra om man bara vill – och jag älskar’t.

 
 

cherry

17 kommentarer till “Att ta en lugn fredag.

    1. Ha ha det är därför man tar en soffa där varje tygdel går att tvätta :)) Och så har jag ju ett stort linnepåslakan över 90% av soffan, fast det är iofs mest för hundarna. Buse smutsar inte ner en soffa i närheten av vad de kan göra.

  1. Underbart!!!!!!!! Så vackert du gör ert nya hem.
    Nu ser jag att färgen förmodligen är mer grå än beige/brun? Finns någon färg i kalklitir som är grå/brunbeige men ändå lite mer av den brunbeiga som du vet? Ha en underbar dag. Kramar

    1. Den är olika i olika ljus, jag tror att bilden jag skickade till dig är den mest lika hur den uppfattas (och färgprovet du har såklart). Mer brun är väl Celadon Primo/Secco eller deras Chocolat? Kram

  2. ååå, det är verkligen så härligt att följa hur ni flyttar in mer och mer och ”boar” in er. O hur det mer och mer blir ert hus.
    Sååå himla roligt att se allt växa fram!
    Ha en fin fredag!
    Kram Anna

  3. Tänk att detta är sista fredagen någonsin som ni är en familj bestående av ”bara” 3 personer och 3 hundar. Nästa fredag så här dags är allting annorlunda. Allt gott till er alla! 🙂

  4. Ok. Ursäkta mig 😉 Hade fått för mig att det var den 24:e…Men den som väntar på något gott…

  5. Hej Emma, Terese heter jag och bor i Gbg. Jag har aldrig skrivit till dig tidigare men läser din blogg i princip varje dag. Tycker att den är inspirerande och jag tycker om ditt sätt att skriva om din vardag och din mysiga familj. Ska bli kul nu när ni får en ny liten medlem. Och huset ska vi inte tala om. Så vackert. Även Drömmen är en dröm.
    Jag har en liten fråga till dig gällande mattan ifrån Ellos. Hur är kvalitén på den? Vi har ingen hund just nu men två katter och en liten busa. 😉 Går den exempelvis att jämföra med ÅDUM mattan på IKEA om du känner till den? Ha en underbar helg! 🙂

    1. Hej! Jag vågar inte säga SÅ mycket om kvalitén ännu då jag bara haft den i tre veckor, men den är tjock och tät och har hållt sig fin än så länge iallafall 🙂 Ådum har jag tyvärr ingen aning om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg