Att ha ett badmonster fortfarande.

 
 

AT2B1299

 
 

bad1

 
 

AT2B1279

 
 
 

Jodå.

Det finns vissa ränder som aldrig går ur. Buses kärlek till att bada till exempel. Den har alltid funnits där, närvarande, oavsett om det handlat om att bada i pool, badkar, badbalja, sjö eller hav (det sistnämnda har han dock ganska mycket respekt för och vissa hav vill han inte bada i alls – vilket jag tycker är skönt). I somras spenderade han ju mer tid i de småländska sjöarna än han gjorde på land, ivrigt paddlande på mage som en hund med sina flytgrejer på armarna, och jag längtar efter att få se hur mycket hans simteknik utvecklas den här sommaren när han är ett år äldre och vi har veckor i Drömmen som väntar. För det gick ju nästan vägen där på slutet, det där med att simma ett tag eller två. Ja, så han höll sig flytande iallafall. Fast beslutsam om att lyckas och med en treårings mod.

I sommar blir det kanske inte lika varmt (är det ens möjligt?) men en sjö värms upp fort och redan nu kan jag få semesterpirr i magen av tanken på den långgrunda lilla stranden och de där pajerna med vaniljfluff som serverades på caféet några hundra meter bort när man simmat färdigt.

Och den här gången upplevs allt med bebis; med ännu en i familjen.

Det blir häftigt, det.

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att ha ett badmonster fortfarande.

  1. Jag håller med Buse! Bada (&sova) är det bästa som finns! Snart kan du sitta där med lillebror också. Mysigt! ❤️ Du får väl börja käka chili och ananas och sånt hitte på så lilla plutten drar ut sin badkarspropp så ni får åka in. Jag passar på att önska lycka till ifall han bestämmer sig att dra i snöret innan det bestämda datumet.

  2. Nu fick jag också strandcafé-längtan när jag läste det där… Allt smakar så gott i skuggan på en terass, nybadad med saltstänk i håret! Ååh LÄNGTAAAA!!!

  3. wow tänk att de tom klutta upp tapet i badrummet?! det är så fint det du gjort i rummen, man känner lugnet som sprider sig 🙂 Inte heller ett fan av tapeter, men någon liten vacker snutt kan va fint, men aldrig ett helt rum 🙂
    Kram på dig kakan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg