Att ha strandvandrat.

 
 

AT2B2180

 
 
 

Hade ni samma ljuvliga väder som vi igår?

Det var magiskt.

Vi tog flickorna och Buse och körde ner till stranden för en promenad och lite luft och en chans att få sträcka på lederna medan solen värmde.

 
 
 

AT2B2185

 
 
 

En helt öde strand med motljus och vågskvalp. Lyxen i det går knappt att förklara.

 
 
 

AT2B2216

 
 
 

Japp. Jag.

I skrynkligaste rocken ever och de enda skor jag får på fötterna nu. Och så magen som hänger så lågt och så tungt att jag inte tror att ens guds hjälp och all världens tur kommer se till att den hamnar där den ska nån gång igen. Man kan ju inte förstå det där; hur kroppen kan hämta sig tillbaka ens i närheten av vad den en gång varit efter att ha töjts ut och burit så länge. Men hörni; den här veckan är den sista veckan som gravid. Hur gick det till? Sista veckan. Nästa vecka blir vi sju i familjen, om inte innan.

 
 
 

AT2B2204

 
 
 

Ni må tro att några njöt!

 
 
 

AT2B2247

 
 
 

Tant njöt lite extra och passade på att ta sig vårens absolut första dopp.

Tooka skulle inte ens komma på tanken, och Spöket hindrade sig i luften och vände igen. Så det var en av tre som doppade sig, och det räcker mer än väl.

 
 
 

stranden

 
 

AT2B2244

 
 
 

Ett sånt väder alltså, en öde strand, tre lyckliga hundar, ett vårdopp, en Buse med spring i benen och den där känslan av sol i ansiktet.

Magiskt, helt enkelt.

 
 

cherry

15 kommentarer till “Att ha strandvandrat.

  1. SÅ HIMLA FINT! Glittrande hav och glada familjemedlemmar, kan det bli bättre 😀 Det ska ju bli riktigt fint väder idag med men jag är rädd jag får tillbringa dagen på en vårdcentral eller nåt eftersom bebisen haft feber i 6 dagar nu 🙁 Men humöret höjs ju bara solen tittar fram.
    http://lotte4.blogspot.se

    1. Ha ha för min del får han hemskt gärna komma innan. Han är ju klar nu, och om han startar själv är det bara bättre :))

  2. Du Emma, jag har funderat lite.. Jag vill själv få planerat snitt när det är dags.. Men vad händer om bakverkena vill ut innan det? Får man akut snitt då?

    1. Japp då får du akut snitt 🙂 dom är tack och lov inte så taskiga att dom låter dig föda vaginalt om du inte kan knipa till planerad dag 😉 Helst vill dom att man ska sätta igång själv så nära inpå som möjligt, det är bättre för barnet. Mitt snitt är ju lagt bara 5 dagar innan bF så dom stretchar det verkligen (men om du sätter igång supertidigt, innan det är färdigbakat, så kommer dom såklart försöka stanna av förloppet precis som dom skulle gjort vid en vaginal förlossning).

  3. Helt fantastiskt såg det dör ut! Vilken lyx att ha nära till havet, och modigt av Tant att ta årets första dopp

  4. Ser ljuvligt ut! Vi har samma underbara väder som igår. 15 grader och sol så idag ska hundarna få bada underlångpromenaden blir nog ingen av dem som tvekar då de är labradorer 🙂

  5. Det ser helt underbart ut! Vi flyttar tillbaka till Öland i höst, du må tro att jag längtar efter sandstränder och vågskvalp! Ha en bra sista preggovecka och lycka till med förlossningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg