Att ha en doft av citrus.

 
 

AT2B1655

 
 
 

Det doftar så gott av citronträd i vardagsrummet!

Hittade det där vackra på en av plantskolorna här i trakten och kunde ju inte alls låta bli eftersom jag är tokig i träd. Och det har faktiskt överlevt, tro det eller ej. Skjuter nya blad, frodas. Och som sagt; doftar gott. Dessutom gör sig bladen så himla bra mot Kalklitirväggen och det där med att ha en växt inne gör rummet lite mer ombonat och lite mindre nyinflyttat på något vis. Tids nog ska vi ta tag i resten av det som ska göras med huset –

nu har vi ju bara som bekant lite annat för oss för tillfället.

 
 
 

citrus

 
 

AT2B1658

 
 
 

Men jag är glad att vi hann så pass mycket som vi ändå gjorde på de där veckorna innan Noah dundrade in i vårt liv och satte allting annat på paus. Att försöka kombinera bebisbubbla med färghinkar, byggplast och slipdamm hade inte varit en höjdareoch jag tar alla dagar i veckan färdigmålade, halvt möblerade rum som ändå känns helt okej framför ofärdiga väggar och halvt påbörjade byggprojekt. Lite kuddar, nån pläd och ett citronträd mjukar ju till allt i vilket fall och gör det till ett hem om än inte helt hemmabonat.

Resten tar vi som sagt i egen takt lite senare. Tills dess är jag så glad över det vi hann och att vi nu har fyra rum att röra oss i här på nedervåningen som känns som vi.

 
 

cherry

11 kommentarer till “Att ha en doft av citrus.

  1. Vad har du för trick för att få trädet att må bra och frodas? Vårat verkar inte alls må bra, tappar massor av blad….

    1. Jag har verkligen ingen aning tyvärr. Det får vatten när jag kommer ihåg det nu för tiden, men det får ganska mycket sol. Det är kanske det?

    1. Ja det är äkta 🙂 jag vet många som lyckas superbra med sina träd inne, det beror nog lite på var det står och så.

  2. Hej Emma! Grattis till lillebror och lanthandeln och allt fint! Är så otroligt inspirerande att läsa om dig och din fina lilla familj! Själv står man i valet och kvalet till att starta eget och det enda som står i vägen är rädsla att inte tjäna tillräckligt med pengar för att försörja min familj och att tiden inte ska räcka till. Bara att ta steget egentligen. Men. Det var ju inte därför jag skrev! Vi har precis köpt en sekelskifteslägenhet och din stil är min stora inspiration, nu undrar jag över kalklitir, såklart! 😉 i hallen vill jag ha en ljus grå nyans, vilken ska man välja?! I lutande huset målade ni med Sky i köket? Är sugen på den till sovrummet men kan inte riktigt bestämma mig för om den är för blå, vill gärna ha en lite murrigare färg där… Åh dessa beslut! Stor kram!

    1. Hej! Åååå jag vet PRECIS hur du tänker med ekonomin! Det är läskigt, jag garderade ju mig själv totalt. Men Kalklitir, ja! Deras nya serie med 8 grå nyanser är ju vacker (typ basalt eller concrete) om du inte tycker om San Saccaria som går lite, lite åt grönt. San Saccaria är annars en vacker, ljus grå tycker jag. Sky hade vi i köket och den är väldigt ljus, nästan svår att se i vissa lägen, så vill du inte ha en stor förändring är den perfekt. Inte blå, mer turkos. Hoppas du hittar rätt! KRAM

  3. Åhh skulle också vilja ha ett citronträd. Tyvärr tror jag att mina katter skulle gå loss på det så inga träd här :(. Måste vara riktigt skönt att ha hunnit med en del av renoveringen innan bebis kom. Det blev ifall jättefint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg