Att ha tre pojkar i familjen.

 
 

AT2B3033

 
 

AT2B3036

 
 

AT2B3060

 
 

AT2B3055

 
 

AT2B3069

 
 
 

Och så har jag tre pojkar i familjen.

Alla hemma, alla lika varann. Två väldigt stolta och en något bekymrad över att vara till världen och med ett minspel som får mig att skratta rakt ut.

Idag tog vi emot BVC här hemma och kunde glädjas åt att Noah gått upp 250 gram sen vi lämnade sjukhuset och därmed hamnat 10 gram över sin födelsevikt vilket var en lättnad för mig och gör det mer okej att brösten just nu är så stumma att de behöver duschas i varmvatten med jämna mellanrum och ger mig frossa om han inte inte äter tillräckligt ofta. Det reglerar sig med tiden det där, tänker jag.

Idag låser vi in oss i sovrummet allihop med Hemmakvälls-godis, filmer och mjuka kuddar och låtsas att det är lördag fast det egentligen är i början av veckan . Inte för att veckodagarna spelar någon roll.

Vi går på bebistid hela familjen, vi.

 
 

cherry

23 kommentarer till “Att ha tre pojkar i familjen.

  1. Så underbara bilder fulla med kärlek. …..Ha ha ja Noah ser minst sagt lite skeptisk ut så himla go ! Njut tiden går så fort… Ett tips jag klippte fyrkantiga bitar av fleece filtar (ikea) och la runt boobisarna i amnings behån så höll dom sig varma vilket var skönt! ! Kram

  2. Söta bröder! =)
    Jag fick redan i sjukhuset stora och kylskåpskalla kålblade, som jag lade runt bröster in i bh. Kloka råd från gammal barnmorska. =) Luktade… mmh.. nå vad kan kål blandat med varm mjölk lukta av.. men de hjälpte och tog ner det värsta av explosionkänsla. Använd nästan två veckors tid och efter det drack beibisen redan så mycket att brösterna tackade=)

  3. Å det är så fint….Så ljuvligt att se bilderna! Känns som ett häftigt hugg i hjärtat, där jag snabbt åker tillbaka i tiden när mina tre tjejer föddes. Den där Bubblan man är i. Som bomull. Blandat med så många känslor! Allt gott till dig och familjen <3

  4. GRATTIS!!
    Vilka fina killar du har.
    Buse ser ut att vara en fantastiskt liten (stor) pojke. Bra jobbat!

  5. Åh, så söta och lika bröderna är varandra. Härligt när hela familjen bejakar bebisbubblan. Och lördag hela veckan lång precis som det ska vara.
    Njut, njut, njut tiden går så fort. Ett tu tre så är vardagen här igen och alla rutiner och måsten.
    Kram

  6. Men så ljuvliga pojkar !! Minstingen ser verkligen helt underbar ut:) hur har buse reagerat? Har han tagit det bra med en liten bebis som behöver mammas tid och famn?
    Jag har mitt snitt om 5 dagar (längtar!!!!) och undrar vilka trosor du hade med dig till sjukhuset och har nu efteråt? De gråa du hade på de underbara fotona på dig och Noah såg mjuka och ej åtsittande ut. Var har du köpt dom? Stor kram från mig!

    1. Han har tagit det förvånansvärt bra! Vi går liksom bara och väntar på att det ska komma en reaktion. Men jag var ju ganska så sängbunden i slutet av graviditeten också så han hann vänja sig vid att mamma var i sovrummet mest hela tiden :S Det kanske underlättade.
      Jag körde på de här http://stellaris.se/milly-hog-gravidtrosa-gra-2-pack.html – underbart sköna!
      Kram

      1. Vi har också två småkillar, och klarade oss också undan större reaktioner från storebror L (1år9mån då det begav sig). Vi hade fått ett jättefint tips från BVC att prata mycket om babyn och om att L också varit baby och varit mycket i famnen etc. Framförallt skulle vi visa bilder ”att titta såhär liten har du också varit och varit i famnen sådär mycket”. Sedan såg vi också till att L fick ”ensam-tid” med mamma – kunde vara att vi vandrade tillsammans hand i hand till affären och köpte mjölk eller något annat enkelt (och kortvarigt, för o boy vad jag minns den där sprängfulla bysten- fast de där ”kavlade” kålbladen det tipsades om tidigare var en gudagåva…). Lycka till!

  7. Så fina pojkar du har:)
    Jag har ju också 3 pojkar och kände att vi behövde väga upp könsfördelningen lite.
    Så nu är vi 4 tjejer också (jag, två kattfröknar och Hanni-Kanin):D

    Men så är det ju fördelat hos Er också, när jag tänker efter:)

    Kram Susanne

  8. Grattis till er nya familjemedlem 🙂
    Vilka goa bilder 🙂
    Kram Alexandra ( fd fröken till busen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg