Att ha lite mer uppe.

 
 

AT2B1512

 
 
 

Ser ni?

Inte riktigt lika kalt nu i vardagsrummet.

Listen i taket är som sagt uppe, ett fjäderhalsband från Love Warriors hänger på väggen, även det sista fönstret har fått upp sin hissgardin och Buse har dammsugit och lämnat munstycket lite hipp som happ framför soffan. Nu väntar vi bara in en fåtölj också, en skrynklig och vacker sak som vi tror kommer passa fint till soffan.

(Kelimfåtöljen visade sig vara bästa amningsfåtöljen och står nu på ovanvåningen i läshörnan).

 
 
 

AT2B2669

 
 
 

Ibland ser det ut såhär.

Då har citronträdet hamnat bredvid soffan en liten stund och Buse har plockat fram borrmaskinen och en liten korg och lekt något som förmodligen har med en affär att göra. Annars är det sig ganska så likt.

Och idag vaknar vi alltså till röd dag (har ni alla långhelg?) och ska se om vi kan skrapa ihop nog med energi att måla lilla hallen. Om inte den så kanske jag ger mig på ett skåp iallafall, som behöver ny färg och sen skruvas upp för att kunna användas. Det är fortfarande mycket här hemma som står i källaren eller i kartonger och väntar på att plockas upp och ställas fram, men vi har inte bråttom och tar det lite i taget de dagar vi orkar och hinner.

Som idag, potentiellt.

Det är ju trots allt röd dag och fixarhelg och allt sånt där.

 
 

cherry

5 kommentarer till “Att ha lite mer uppe.

  1. Sobert och så vackert 🙂
    Vet du, när man går in på IKEA´s hemsida så tänker jag alltid på dig 🙂 har du gjort den där skogsbilden med bordsdukningen? Det känns så du 🙂
    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg